COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, June 12, 2015

Terbaik!


Bile hari Jumaat jer Kak Neen gembira.. Asal jumaat jer Kak Neen gembira.. Asal gembira jerr hari jumaat... Ehhh.. Haha..

Harus lah gembira sbb bile weekend jer Kak Neen dpt tumpukan sepenuh perhatian pada baby #NaazneenFaiqabyNeenaAnuar ni.. Nak running sana sini semua kene tunggu weekend.. Pasal tu postage pun Kak Neen buat on every Sunday.. Insyallah kalau takde apa2 masalah biasanya kebanyakkan customer akan dpt product #naazneenfaiqa pada hari Isnin keesokkan hari nya..


Untitled



Seriously service pos laju kat Kiosk LRT Ampang memang terbaik... tabik springggg kat diaorg sebab diaorg sgt gigih bekerja walaupun counter diaorg teruk kene serbu! So far memang aku puas hati ngan service terbaik yg diberikan oleh counter pos laju kat LRT Ampang nie...


Untitled



Hari ni Kak Neen donning my #naifahpurple .. Suke color ni sbb boleh match dgn mcm2 warna baju like color pink, purple, white, grey, black, beige, or even light yellow! Sesapa yg masih belum grab tudung Naifah color purple nie sila grab it fast sementara stock masih ade ya... ingat tau.. kesemua tudung Naazneen Faiqa takkan di restock bile dah sold out nanti tau.. so kalau nak better grab it now!


Untitled

Untitled

For your info, color maroon & brown dah tinggal 1 last piece for each color tau... so siapa cepat dia dapat.! Hehe.. so kalau nak order, just whatsapp Kak Neen di 0193769459 or email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ya! ;)

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

cantik cantik warnanya dear...

Shahida Dzulkafli said...

Jumaat is Owhsem...
Lawalah tudung tuh...

eMMe said...

Assalam Neena, cantik tudung Naifah, nnt nak try la beli kt Sis...

Nory Zoulkefle said...

kaler-kaler dia shantekkk sangat...

Noor Najwa said...

tagged
jom join
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-farah-adila.html

Nik Azidah said...

Done follow...cantiknya tudung nampak kemas...n warnanya pun cantik2 :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails