COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, April 18, 2014

Teruskan Lah Menyakitiku!

Disaat hati di sakiti.. DIA berikan nikmat rezeki dan kegembiraan tanpa diduga!  Allah Maha Adil.. Setiap kesabaran itu ade balasan dan ganjaran nya!  


Alhamdulillah.. teruskan lah menyakitiku kerana aku tidak sabar utk menerima ganjaran-ganjaran yg seterusnya dari Yang Maha Esa! :)

# Nak tahu ke aku dpt apa? :D #



HAVE A GREAT WEEKEND LOVELIES!

*kiss*






5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

happy weekend sis

Lavender violet said...

cantiknye mata kak neena..
bulu mata tu lawaaaa

DYatie said...

Setiap kesabarn itu pasti akan ada ganjarannya. Selamat berbahagia yunk.

cenetos said...

just taught the same too..direct learning process from God..datang berupa ujian kan..kalau pass test br boleh dpt hadiah! hehe =)

Suraya Hafizi Jafar said...

keep on being happy sis, nanti orang yang nak sakitkan kita tu akan rasa sakit sendiri. :)

kalau sudi singgah lah blog :)
surayajafar.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails