COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 24, 2014

Dapat First Birthday Gift from My Beloved Reader!





Terharu tau… bile ade yg sudi hadiah kan something utk kite disaat kite tak kenal secara in person pun org yg bagi hadiah nie kat kite! 



Betapa indah nya dunia blogging… hanya melalui saluran alam maya.. we can really love each other… we care for each other.. and we sincere to each other! 


Alhamdulillah.. Thank you so much my beloved readers!  Especially for Nadia who gave me this Shaklee Membership ID!  Lepas nie aku boleh beli product Shaklee pada harga members yg mana ia lebih murah berbanding harga pasaran… Thank you Nadia.. semoga anda dimurahkan rezeki dan berjaya di dunia dan akhirat hendaknya! Aminn…


And to the rest of my beloved readers.. walaupun korang tak bagi aku hadiah… jgn risau... aku tetappp sayang korang!  Tapi kalau korang nak bagi aku hadiah.. kecik tapak tangan.. satu dunia nie aku tadahkan!  Muahahaha…. 


So korang tak nak bagi aku hadiah ke? :p 

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnya
tahniah sis

Cik Puan Fairul said...

salam kak neena..bestnya...baek sungguh hati reader akak tu...

Allene said...

rezeki tak diduga namanya... tahniah..

Effanina Mokhtar said...

Rezeki.. Amin
Hi Dear, sy new dlm dunia bloging ni. jom share link.. bole kongsi tips.. & info..
tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails