COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 27, 2012

Good Morning Love Birds.. Your Breakfast Is Served @ Deluxe Pool Suite Impiana Private Villas Phuket!

Sepanjang 3 hari 2 malam kat sini.. kiteorg tak mampu nak bangun pagi ikut sokak hati!  kat umah biasanya kalau during weekends.. lepas solat subuh.. akan sambung tido baliik then akan ikut suka hati je nak bangun kol berapa pun! kalau letih sgt terkadang sampai terbabas kol 12 tgh! haha..

Tapi kat Villa yg awesome posumm nie serious lepas subuh rasa cam sayanggg nya nak sambung tido balik!  walaupun mata mengatukkss yaa amat.. tapi rasa cam kalau boleh takmo tido sbb nak tengok suasana awal pagi di sini!  tapi disebabkan tilam, bantal dan selimut yg sungguh menggebuss dlm villa nie.. maka tak dpt lah nak dielakkan daripada dok golek² atas katil sampai lah tengok kat luar tuh cerahh!

DSC_8688 copy
*sambil menggeliat* Good Morning Love!

DSC_8690 copy
Haaaiiii... *nampak tak ade lambaian tangan dari atas katil tu*

DSC_8685 copy
Since villa kiteorg mengadap matahari terbenam.. so memang pada awal pagi kiteorg takkan nampak matahari terbit...

DSC_8686 copy
so nothing much to see early in the morning melainkan suasana yg tenang dipagi hari!

Then tiba²... Dinggg Donggggggggggggggggggggggggg!!! *door bell berbunyi*

DSC_8692 copy
Bibik datang bawak kan breakfast buat kami berdua!

DSC_8693 copy
Bibik malu bile Dato' Senggal amik gambar dia! hehehe..

DSC_8700 copy
bibik tanyer nak makan dlm villa or kat pool side.. ohhh.. harussss lah kami memilih utk sarapan pagi by the pool side!

DSC_8704 copy
tetiba datang lagi sorang bibik membantu!  wahh.. memang terasa seperti org kaya bile ade dua org bibik yg melayan kami di tempat kediaman! muahaha.. btw, our sunset mocktails glass masih teguh duduk di atas pangkinnn tuu semalaman.. hehe..

DSC_8707 copy
ye lah dah nama pun nak feeling org kaya.. so harus lah biarkan glass tu di hangkut oleh bibik! :p

DSC_8709 copy
breakfast yg biasa² aje.. yg luar biasa adelah lokasi kami bersarapan pagi! hehe.. serious this is awesome!  sangatt santai dan relax bile bangun pagi.. ade org sajikan sarapan pagi terus ke dalam biilik.. then ditambah pulak dgn permandangan dan suasana yg indah sebegini... oh how I wish to have this type of atmosphere & service everyday! haha.. abiss laa.. confirm jadik ikan buntal gamaknye!

DSC_8714 copy
kan aku ckp en.teman giler amik gambar kat sini.. sebelum breakfast.. sempat lagi dia click click sana sini!

DSC_8711 copy
matahari dah semakin meninggi.. tapi kami tak sarapan lagi!

DSC_8718 copy
Ok dah! cukupp lah tu.. aku dah laparr nak mamamm nie!

DSC_8736 copy
Jemputt.. jemputtt...

mula² kene makan buah dulu..


DSC_8739 copy
then minum air buah...

DSC_8741 copy
Then amik gambar...

DSC_8742 copy
then amik gambar lagi.. Hooiii... biler nak makan nie?? haha.. ok ok.. off camera pleaseeeeeeeeeee! :p

DSC_8748 copy
dlm tengah breakfast.. bibik macho pulak dtg antar our complimentary daily fruit basket!

DSC_8750 copy
Many thanks to all our Bibiks a.k.a Butler!

Lepas breakfast kite buat apa? nak tahu tungguuuu! :D



6 comments:

Anum said...

wow ini layanan terbaik

Siti Shuhadah said...

WAAAA.... SYOK GILER TUUUU...

amaniammar said...

Very the VVIP gitew..

Rara Nasiha said...

woahhh, serious best! kat mana ni? :)

Nana said...

bestnyeeee...rasa nak pegi sane jugak la...

mama tisya said...

mmg mcm org kaya byk bibik..hehehe...best btul tp ok la en teman nk snap2 dlu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails