COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, May 9, 2016

Genap Sebulan Dah!


Fuhhh… Fuhhhhh… *tiup abuk & buang sesawang*


Assalamualaikummmmmmmmmmm and good dayyyyyyyyy readers kesayangan Kak Neen semuaaaaaaaaaaaaaaa!


Kak Neen nak mintak maaf kat korang semua sebab dah sebulan Kak Neen tak update blog Kak Neen nie.... sampaikan ade yg private message Kak Neen bertanyerkan khabar Kak Neen… ade yg ingatkan Kak Neen tak sihat sebab blog nie tak berUpdate! Uhuhuhu…


Sorry guys.. seriously Kak Neen terharu sgt dgn korang punyer concern dan jugak terharu dgn korang punyer effort yg sudi click blog gonjengan Kak Neen nie utk tengok my latest blog update! Ketahuilah yg Kak Neen bukan sengaja tak nak update blog nie… kalau boleh memang nak update sesangat.. tapi apakan daya.. keadaan Kak Neen tak mengizinkan Kak Neen berbuat demikian!


Mungkin ade yg dah tahu… dan mungkin jugak ade yg masih tak tahu kenapa dah sebulan Kak Neen tak update my blog nie! so utk yg tak tahu nie Kak Neen nak bagi tahu…


Untitled

Nie lah sebab utamanya… Kak Neen terikat dgn tuntutan kerja umpama serangan tsunami! Tak cukup masa dan jugak kaki tangan nak bekerja sepanjang bulan April yg lalu! Huhu…


Hampir setiap hari Kak Neen balik lambat.. bile dah sampai umah.. memang diri nie dah lemau sgt2 dah… mana tak nya.. kerja Kak Neen memerlukan Kak Neen menguruskan 90 bijik file yg setiap satu beratnya mencecah berkilo-kilo gram! So bile balik umah memang dah tak mampu nak buat apa dah.. memang tido ajer lah jawabnya! T___T


Lagi tambah pressure bile Kak Neen kene siapkan kerja nie before Kak Neen terbang bercuti ke Swiss pada 24th April yg lalu!


IMG_8473 copy

Alhamdulillah.. Kak Neen dah pun selamat pergi dan kembali dari percutian yg super ohsem di Switzerland!


Haihhh… sumpah tak sabar nak share ngan korang cerita percutian nie pulak.. tapi Kak Neen kene settlekan cerita percutian gorjes di Maldives dulu yer.. sbb cerita Maldives pun dah setahun terbengkalai nie! ahahahaha… matikkk laaaaaaa hakuuuu nak hapdate segala mak nenek cerita percutian yg pending niee!!! *lap air hidung & air mata*


Insyallah Kak Neen akan cuba sedaya upaya utk update my blog nie from time to time.. harap2 Kak Neen ade sedikit kelapangan utk update cerita2 basi waima terbengkalai ni nanti!


Huuuwwaaaaaaa… Kak Neen rindu nak update blog secara konsisten seperti duluuuuuuuu sebenarnyaa… tapi apa kan daya… *sigh*


Ok takpe2.. dgn support korang insyallah Kak Neen akan jadik lebih bersemangat! Hehe..


So take care and have a good day ahead guys! *kissss*

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

rindu nak baca entry2 sis

mama tisya said...

menunggu update cite percutian yga wesome dr neena...tk dpt pegi dpt tgk gmbr pn jd la hehe

miss eimanhikmah said...

kita pun tak update blog pastu tak sempat nk baca blog kak neen..hehehehe

zai said...

aaaa seronok nya tgk life kak neena. i wish one fine day i will have time and extra money to travel just like you.amin :)

SharHanah said...

tak sabar nak baca!

haslina rusli said...

kak.. da lame mnanti entry maldives.. tasabar nk baca

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails