COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 24, 2016

Koleksi Lebaran 2016 – Tudung Shawl & Tudung Express Yang Cantik Menarik Tertarik DaBomb!


Hahahaha.. matikkk laaaaaaaaaa org lain cebikkkk bibir sbb tokey dok pujiii koleksi tudung sendiri nih! Ahahahaha… eh well.. sebagai tokeyy harus kene puji produk sendiri.. kalau dah tokey sendiri tak suke ngan produk yg dia produce.. udah tu acaner dia nak jual kan??? hehehe..


Ok.. since Kak Neen dah bagi teaser semalam… maka ramai lah yg dah tak sabar mintak Kak Neen release collection gorjes kebabomm niee secepat yg mungkin... 


Baikkk lahhhhh... Dengan ucapan Bismillahirrahmanirrahim….


Now dgn tak zabarrrrrr nya Kak Neen nak release Koleksi tudung hari raya 2016 dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie!


Tudung HM & Instant Sarung

Tahun nie Kak Neen buat 2 koleksi tudung raya utk korang grab… Satu tudung shawl halfmoon and satu lagi tudung sarung express! Kedua-dua tudung ini sungguh gorjes utk korang gayakan di hari lebaran nanti ok!


Ok kite mulakan dengan koleksi tudung shawl halfmoon dahulu yea.. Nie ade 7 warna gorjes yg bakal membuatkan jiwa raga korang tak tenteram waktu nak membuat pilihan… hahaha..


KOLEKSI TUDUNG HALFMOON - KAMILIAX


IMG_9394 copy

IMG_9412 copy

IMG_9418 copy

IMG_9422 copy

IMG_9426 copy

IMG_9428 copy

IMG_9431 copy

Tudung halfmoon nie Kak Neen bagi nama dia KamiliaX!


Haaaa.. naper ade X? X tu maksud dia Exclusive…


kenapa exclusive??? Sebab dia ade sentuhan ajaib dari tangan Kak Neen sendiri! haha..


Ok.. as usual mesti korang nak tahu.. berapa harga nya tudung nie.. material dari jenis apa? Labuh ke tidak??? Apa kelebihan tudung nie? yer.. yer.. nie Kak Neen bagi tahu kat bawah nie…


HARGA TUDUNG HALFMOON KAMILIAX – RM55.90/pc (exclude postage)


MATERIAL – High Quality Heavy Chiffon (tidak jarang)


LABUH – 163 cm x 73 cm


Bagi info tanpa membebel secara detail adelah tidak best! Ahaha.. ok dengar sini Kak Neen nak bebel pasal tudung halfmoon nie… Kak Neen ni cerewet dan sgt detail org nya.. so waktu nak beli material utk buat tudung halfmoon ni.. Kak Neen memang carik material yg terbaik! Alhamdulillah.. jumpa jugak material yg menepati citarasa Kak Neen..


Kalau ikutkan memang ade jer material yg lagi murah dari yg Kak Neen beli nie.. tapi Kak Neen tak berkenan langsung sebab material dia terlalu nipiss… bile dah nipisss maka jarangggg nya bukan main! Kalau pakai inner pun abis nampakkk inner kat dlm.. owh.. Kak Neen memang tak suke pakai shawl dari kain chiffon yg nipiss dan terlalu jarang!


So biler jumpa material heavy chiffon nie.. owh lalalalala.. happy nya tak leh ckp! Ahaha…. The best part bile buat tudung menggunakan kain jenis heavy chiffon nie.. ianya sgt mudah utk dibentuk dan digayakan! Nak2 part utk buat flowy flowy tepi mukaaa tuu… haihh.. memang confirm menjadik lahhh kekdahnya! Hehe..


Ok nie ade beberapa gambar lagi penggayaan tudung Kamilia utk tatapan korang!


IMG_9395 copy

IMG_9434 copy

IMG_9437 copy

IMG_9441 copy

Tu baru skit.. actually banyak jer lagi gaya2 lain yg korang boleh improvise dgn tudung halfmoon Kamilia nie! untung tauu beli satu helai shawl lepas tu boleh digayakan dengan pelbagai cara penggayaan… kalau instant shawl tak dpt nak buat macam2 gaya sbb dia dah fixed design kan… tu lah kelebihan tudung shawl halfmoon sebab ianya boleh dipakai dlm pelbagai gaya.. silap haribulan org dok ingat kite pakai tudung baru bile setiap kali tukar style penggayaan! Hehehe…

IMG_9397 copy

Jangan risau… tudung nie Kak Neen buat memang lebar dan labuh… Even korang dah belit2 pun masih boleh dpt adjust tahap labuh di bahagian belakang tudung.. Kalau korang badan bersaiz besar pun boleh pakai shawl nie!


IMG_9405 copy

Perincian dokoh & diamond stone nie Kak Neen buat secara sendirian berhad ok! Yeaahh.. It’s hand made by me… rasa puas hati dpt bagi my own personal touch to my own product! rasa nak macam tak percaya nihh… sejauh ini aku dah melangkah dlm dunia business online aku?? OMG!!!! But I’m really in love with itttttt!


INI INFO PENTING!!!


Disebabkan Kak Neen DIY bagi setiap perincian exclusive pada shawl halfmoon Kamilia seperti di atas, maka Kak Neen perlu amik PRE-ORDER tuk tudung halfmoon shawl KamiliaX nie! So kalau korang berminat nak beli koleksi tudung KamiliaX… sila buat pre-order secepat yg mungkin kalau korang nak dptkan tudung korang tu seawal yg mungkin!


Ok disebabkan Kak Neen prihatin… kot lahh ade yg tak berminat nak BerBlink-Blinkkk di hari raya.. or maybe ade yg jenis suke simple plain shawl.. jgn risau… nie Kak Neen ade sediakan plain halfmoon shawl Kamilia utk korang grab!


KOLEKSI TUDUNG HALFMOON - KAMILIA


IMG_9444 copy

IMG_9449 copy

IMG_9453 copy

IMG_9455 copy

IMG_9446 copy

IMG_9457 copy

IMG_9461 copy


HARGA TUDUNG KAMILIA (plain) – RM39.90/pc (exclude postage)


So now pilihan di tangan anda... nak yg exclusive or nak yg plain~! hehee..  

Ok... disebabkan produk keluaran Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie sgt sinonim dgn koleksi tudung express sarung.. maka bersempena dgn hari raya tahun ini, Kak Neen keluarkan latest collection utk tudung sarung express yg di namakan sebagai ERYNA! Ade 5 warna menarik yg boleh korang grab seperti di bawah ini:-


KOLEKSI TUDUNG SARUNG EXPRESS - ERYNA


IMG_9282 copy

IMG_9288 copy

IMG_9290 copy

IMG_9295 copy

IMG_9292 copy


HARGA TUDUNG ERYNA – RM38.90/pc (exclude postage)

MATERIAL – High Quality Cotton Denim


Tudung nie adelah jenis spesis hot sale di Naazneen Faiqa ni okk.. so kalau nak grab.. jgn nak tunggu lama2.. kang menyesal tak sudahh bile tudung nie dah sold out! Hehee.. Siapa yg selalu beli tudung sarung express Kak Neen dari koleksi2 yg terdahulu tahu lah betapa best nyaaa tudung sarung express nie kan? hehe.. sapa yg tak tahu lagi.. boleh refer pada testimony Naazneen Faiqa disini yer..


Obviously tudung sarung express nie sgt mudah utk dipakai.. well ramai yg panggil tudung nie as tudung malas.. hehe.. tapi malas2 pun still looks gorjes kan?

Macam biasa.. tudung sarung express Kak neen nie sudah semestinya mempunyai ciri2 ohsem seperti di bawah ni:-


- Ironless

- Soft awning

- Labuh menutupi dada

- Material cotton denim nie sgt lembut, selesa dan sejuk ketika dipakai

- Breastfeed friendly, Travel friendly & Solat friendly

- Fit to your face nicely (tak perlu pakai pin di bawah dagu)

- Free size


Kalau korang spesis yg memang kene duduk kat dapur waktu hari raya… Kak Neen memang recommend korang grab tudung sarung express Eryna nie jugak tau.. so bile korang dok renyah2 kat dapur tu… korang akan lebih selesa laaa dgn tudung sarung express nie.. kalau ade tetamu kat ruang tamu rumah.. kite nak keluar dari dapur pun tak segan sbb still boleh tampak gorjes ngan tudung sarung express Eryna nie kan! hehehe..


Macam Kak Neen dah plan dah.. pagi raya pakai shawl halfmoon KamiliaX cantik2.. nanti bile nak kene duduk dapur.. Kak Neen akan tukar pakai tudung sarung express Eryna pulak! pastu kalau nak keluar pi ziarah sedara mara.. kak neen boleh buat pilihan.. nak pakai shawl halfmoon KamiliaX boleh.. or nak pakai tudung sarung express Eryna pun boleh! So senang citer.. Korang kene beli sehelai tudung KamiliaX and sehelai tudung Eryna nie kekdahnya! Ahahahaha…


Ok utk memudahkan proses urusan booking & odering… Kak Neen mintak tolong kat korang mention kan jenis produk yg korang nak order dari Kak Neen ok… Kalau korang nak order tudung Kamilia versi Blink-Blink.. make sure korang mention KamiliaX tau… kalau korang mention Kamilia jerr.. takot nanti Kak Neen bagi korang tudung Kamilia yg plain tu jer nanti!


So waktu buat order, make sure korang mention nama tudung tu betol2.. contoh macam sample order format yg Kak Neen bagi kat bawah nie hah!

"Salam Kak Neen.. Saya memang dah jatoh hati sgt2 dgn kesemua koleksi lebaran Kak Neen… Saya rasa tak boleh tido malam kalau saya tak order tudung2 gorjes Kak Neen tu skg! So dgn ini saya nak order:-


1 pc KamiliaX – Bluish Grey

3 pcs Kamilia – Pink

1 pc Eryna – Dark Blue

2 pcs Eryna – Brown


Thank you Kak Neen.. I love you to the moon and back and go back and return back"

Ahahahahaha… Paham kannn???? Yg penting order list tu… yg lain2 tu korang nak bedal apa pun dlm ayat korang tu Kak Neen sedia menerimanya dgn hati yg terbuka.. hehehee..


Ok.. mesti ade yg nak tahu.. takde FREE POSTAGE ke Kak Neen kalau beli banyakkkk tudung2 gorjes Kak Neen tu??? ehh… mesti lah adeeeeeeeeeeeeeeee…. Hehehe…. Ok kalau korang nak free postage.. pakat2 lah shopping tudung Naazneen Faiqa nie ngan kawan2 ataupun sedara mara korang okk.. Dengan pembelian 3 helai ke atas, korang boleh dpt free postage!


So korang dok tunggu apa lagi?? Tak yah nak termenung lagi kat situ… cecepatt lah whatsapp Kak Neen di talian 019-3769459 / email me at naazneenfaiqa@gmail.com to place your order… Ingat tau… koleksi Naazneen Faiqa once dah sold out memang takkan ade restock item lagi dah yer!


Selamat Membeli-Belah di Gedung Kak Neen guys!!! :D

3 comments:

eda Suryani Mustafa said...

KAK NEENA!!! TUDUNG EXPRESS TU CANTIK-CANTIK KALERNYA! MATILAA I

QasehnyaRania said...

alright kak neen..
nti kite whatapp kak neen yek..

Aini said...

arghh.. cantik2nya wana tudung express ni. tak tahan menengoknya. Nak grab satu dulu, test labuh dia..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails