COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 17, 2016

Beautiful Makeup by MUA Suzana Zainan!


Peringatan.. Ini merupakan Entry Basi! Ahahaha..


Korang ingat lagi tak pada cerita Kak Neen menjadi tetamu undangan di rancangan WHI tahun lepas? Tq pada yg ingat.. pada yg tak ingat or tak tahu citer nya korang boleh baca kisah Kak Neen live on TV3 tu kat SINI


Actually since lepas buat entry kisah Kak Neen live on TV tu, Kak Neen memang nak share ngan korang my MUA yg sudi mencantikksss kan wajah Kak Neen on that day.. tapi disebabkan waktu tu masih lagi bercerita tentang percutian di New Zealand.. waimaaa terbantut sudahh cerita pasal makeup artist nie! huhu…


1-IMG_6031 copy

Waktu Kak Neen on-air secara live kat rancangan wanita hari ini kat TV3, ramai yg bagi komen katanya cantiksss makeup kak Neen on that day!


2-IMG_5974 copy

Alhamdulillah.. Kak Neen mendapat magic touch from…


3-IMG_6019 copy

Kak Suzana Zainan!


4-IMG_5983 copy

Last org makeupkan Kak Neen camgini rasanya waktu Kak Neen kawin lah kot.. so harus lah excited bile dpt kene makeup lagi sekali camgini kann.. ahhahaa..


5-IMG_5977 copy

Kak Suzana menggunakan produk2 yg berkualiti tinggi okk.. sebab dulu dia adelah ex-staff MAC Cosmatic and aku kenal dia pun sebab aku adelah one of her customer.!


6-IMG_6017 copy

Dah siap makeover.. over sgt senggeh nyaa nie! ahahaha…


Sebelum keluar rumah utk ke Sri Pentas TV3, Kak Neen bagi few strike pose dulu kat dlm rumah! So layannn… hehe..


7-IMG_6040 copy

8-IMG_6036 copy

9-IMG_6045 copy

10-IMG_6052 copy

11-IMG_6057 copy

Bukan selaluuu dpt buat makeover camgini.. so kasik chann lah Kak Neen fefeling model skitttttttt! Ahahhaa…. Setibanya di Sri Pentas Kak Neen bantai posingggg lagi.. maka bertabahh lahh yerr! :p


12-IMG_6069 copy

13-IMG_6073 copy

14-IMG_6079 copy

15-IMG_6086 copy

Ade jugak yg tanyer kat mana Kak Neen beli dress color biru nie.. Kak Neen beli kat Jovian’s Store di Shah Alam.. waktu tu ade Sale… so Kak Neen dpt beli pada harga around RM250 jer kalau tak silap after 50% off! So meh lah layan gamber poser kak neen lagi! :p


16-IMG_6087 copy

17-IMG_6090 copy

18-IMG_6094 copy

19-IMG_6101 copy

Ok dah lah tuu… dah makin tua nie makin tak reti nak posing2 dah kekdahnya! Ahahaha..


20-IMG_0426

Thank you so much Kak Suzana for your magical touch! I’m lovin’ it… so korang yg nak kawin, nak bertunang, nak pegi dinner, or nak attend apa2 majlis keraian.. korang boleh jer contact Kak Suzana nie directly ok..


SUZANA ZAINAN

017-3106771

IG – SUZANAZAINAN

#SUZANATOUCH


P/S: Clearance Sale up to 55% discount for Naazneen Faiqa products


Untitled


NORMAL PRICE : RM42.90

NOW: RM21.50 ONLY!

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Kak Neen memang sentiasa gojes!

Norliza Nordin said...

Cantik pose! Hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails