COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 12, 2016

Tuturial Tudung Bawal Bidang 50!


Ramai yg berminat nak beli tudung bawal Marsya yg Kak Neen jual nie.. tapi ramai yg ckp kat Kak Neen diaorg tak confident nak pakai sebab tak tahu macam mana nak pakai and takot licin and susah nak handle katanya!


Baik lahh kesayangan Kak Neen semua.. demi korang Kak Neen gigih buat tutorial tudung bawal marsya nie ok! So sila lah layan kecomelan Kak Neen dlm menggayakan tudung bawal marsya kat bawah nie! :p



Haa.. senang jer kan?? labuh pun labuh… yg lagi best once korang dah pin kat bawah dagu tuu.. awning tudung bawal tu akan stayyyy camgitu jerrr… korang tak perlu risau nak tengok cermin banyak kali sebab ianya susah nak jadik herot berot once you dah pin it up nicely! Hehehe…


Tudung bawal nie korang boleh pakai ikut suke korang.. kalau suke nak kelepet tepi.. korang boleh kelepet tepi di kiri dan kanan.. kalau korang rasa tak suke nak main kelepet2 tepi.. so korang just perlu pin bawah dagu and that’s it! Kalau pakai tak kelepet tepi tu Kak Neen panggil tudung versi Vie Shanti! Ehehehe…


2-IMG_7129 copy

Ni gaya Kak Neen pakai tudung bawal marsya dgn kelepet tepi kiri & kanan!


Untitled

Ni gaya Vie Shanti… no kelepet2! Hehehe..


Untitled

Untitled

Untitled

So korang tak nak bergaya cantikss ker di hari raya nanti? tudung bawal nie memang akan membuatkan korang tampak elegant dan exclusive di hari raya… Kak Neen tengah buat clearance sales bersempena hari raya nie.. so better lah korang grab this opportunity okkk… ramai yg dah repeat order ngan Kak neen sebab suke ngan tudung bawal marsya nie.. so korang bile lagi?? Hehehe..


HARGA ASAL TUDUNG BAWAL MARSYA – RM42.90

HARGA PROMO CLEARANCE SALE – RM21.50 ONLY!


Rugi kalau tak grab it now.. kalau nak cepatt whatsapp Kak Neen di 019-3769459 / email me at naazneenfaiqa@gmail.com ok! ;)


Psssssssstttttttttttttt… tudung instant shawl DAMIA & tudung express sarung DHAIFAH dah pun sold out for CLEARANCE SALE up to 55% tu tau.. so you guys masih ade peluang utk grab tudung bawal MARSYA nie pada potongan harga 50%! Cepatt sementara stock masih adeeeeeeeeeeeeeeee… :) 

1 comment:

eda Suryani Mustafa said...

FIRST TIME DENGAR SUARA KAK NINA. SERAK... SUKE. :) TAK SABAR NAK TRY LILIT MCM TUTORIAL. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails