COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, May 23, 2016

Teaser - Tudung Raya Gorjes!


Lagi beberapa hari jer lagi kite dah nak sambut Ramadhan.. but by now aku rasa ramai jugak yg dah start buat preparation hari raya... ade yg dah shopping baju raya.. ade yg dah beli kuih raya.. ade yg dah beli perabot raya.. ade yg dah beli kerata raya.. haha.. well nowadays dah takde istilah awal dlm membuat persiapan hari raya sebab terkadang org tak nak buat last minute preparation.. so biar awal.. and by the time nak raya dah boleh chillex jerrr kann!


IMG_9405 copy

Ehemsssssssssssssss… Cantik takkkkk tudung nie???? Ini tudung raya Kak Neen!


Tapi Kak Neen tak nak pakai sorang2 tudung yg super duper gorjes nie.. so Kak Neen nak ajak korang sekali sama-sama tampil gorjes dgn Koleksi Lebaran 2016 dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie nanti!


So guysss.. sesiapa yg belum beli tudung raya… jgn lepaskan peluang utk grab super awesome shawl nie ok… ade 7 koleksi warna menarik kebabomm utk korang grab! Harga sangatttt mampu milik… and yg lagi menarikk… hiasan dokoh & batu permata di hujung shawl itu adelah hasil air tangan kak neen sendiri okkkkkkkkkkkk… so this collection is an exclusive collection tau! Hehehe…


Insyallah Kak Neen akan release Koleksi Lebaran 2016 dari Naaazneen Faiqa by NeenaAnuar nie soooonnnn… so stay tunee okkkkkkkk! :)

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya...

PeRdU cINta said...

cantik sangat.. :)

QasehnyaRania said...

alright..
hope adalah kaler pebret..

Nooraini Ali. said...

nak juga cuba Koleksi Lebaran 2016 dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar

Norliza Nordin said...

Cantikkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails