COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 10, 2016

CLEARANCE SALE Up to 55% Discount!


Alhamdulillah.. walaupun Kak Neen sibuk dgn office work lately… aktiviti bersama Naazneen Faiqa masih terus berjalan seperti biasa walaupun tak serancak biasa sebab business nie as my part time job jerr.. tapi masih sempat lah Kak Neen pegi carik material utk product2 terbaru utk you ollzz semua!


Anyway, thank you so much Naazneen Faiqa’s customer for your continuous support.. sampaikan waktu Kak Neen bercuti kat Swiss pun ade yg whatsapp kak neen utk beli tudung! Terharuuu kak neen tauu! Hehe..


Disebabkan tak lama lagi dah nak raya....., so bulan nie Kak Neen nak buat stock clearance! Kak Neen bagi discount up to 50% tauu.. so rugiii kalau korang tak grab offer yg amat jarangggggggggg sekali Kak Neen buat! Hehe..


Ok selamat membuat pilihann yea! :)


Damia (Lavender)

Damia (Dusty Pink)



NORMAL PRICE : RM66.90

NOW: RM30.00 ONLY!


Untitled

16-IMG_7211 copy

12-IMG_7152 copy

7-IMG_7243 copy

2-IMG_7129 copy


NORMAL PRICE : RM42.90

NOW: RM21.50 ONLY!


20-IMG_7082 copy


NORMAL PRICE : RM38.90

NOW: RM20.00 ONLY!


Pada yg masih tak tahu konsep produk keluaran Naazneen Faiqa nie.. for your info, tudung yg dah sold out memang takkan ade restock item tau! Maksudnya Kak Neen takkan produce tudung yg sebijik sejebon yg dah penah Kak Neen jual.. Kalau Kak Neen produce produk baru pun dari segi jenis style tudung mungkin sama.. tapi material nya confirm takkan sama!


Just like tudung sarung express yg menjadik signature product Naazneen Faiqa… setakat nie Kak Neen dah keluarkan 4 kali produk tudung sarung express iaitu tudung Athifa, tudung Naifah, tudung Ardini dan yg terbaru tudung Dhaifah! Tapi sehingga ke hari ini, masih ade yg whatsapp Kak Neen mintak nak beli tudung jenis Athifa, Naifah & Ardini yg dah lama sold out tuuu… huhu..


That’s why Kak Neen selalu tegas kan.. kalau korang dah ade rasa terbekenan kat mana2 tudung dari collection Naazneen Faiqa niee… pleaseee laa purchase sewaktu sementara stock masih ade nie okkk..! bukan apa.. kak neen tak sanggup nak dpt message teriakkan dari korang yg mengatakan.. “alaaaaa.. menyesallllllll tak grabb waktu ade duluu!” Huhu.. seriously memang ramai yg msg kak neen gaya gitu tauu! So sedih hati nie sbb tak dpt nak jual product yg korang berkenan tapi dah sold out tuu!


So kalau korang nak grab offer clearance sales nie.. please do Whatsapp me at 019-3769459 / email at naazneenfaiqa@gmail.com ya! :)


p/s: Naazneen Faiqa product testimony

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknyaaaaaaaaaaaa

Syazeila said...

include postage x kak?

maizatulakmar umar baki said...

Salam neena..tudung instant shawl masih ada lg x?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails