COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, September 9, 2013

My 2nd Baju Raya Falling Feathers Collection by Jovian Mandagie ~ Fedila Dress!

Sorry lahh kalau tuan tanah gorjes gonjeng nie tak abis-abis lagi dok bercerita pasal baju raya dia! ehh.. bukan korang jugak ker yg mintak aku bercerita pasal baju raya aku kannn?? So now aku cerita lahh and share it with you ollzzz lahh! muahahaha...

Ok.. hari tu aku dah share my first collection from Falling Feathers by Jovian Mandagie nie kan? so hari nie nak share satu lagi baju Jovian Mandagie under Falling Feathers collection yg sempat sambar before bulan Ramadhan hari tu!

IMG_0880 copy
Fedila Dress!


IMG_0890 copy
Maaf lah.. tahun nie memang tahun tona kemerahan kekdahnya! huhu...


IMG_0971 copy
Aku laram kan baju nie waktu kenduri kawin cousin aku pada 10 Syawal yg lalu!


IMG_0801 copy
tak tahu lah mata aku mengada sgt tahun nie.. gedik pegi tengok collection Jovian nie kat Zalora... sekali pandang pada dress Fedila nie aku dah jatoh hati! T___T 


IMG_0870 copy
aku suker sgt kat design dress nie!  pada mata aku dress nie nampak simple.. tapi biler dah pakai nampak tak simple sebenarnye! hahaha.. camne tu??? anyway, design & cutting dia telah membuat aku falling in love and feel like a bird.. so sesuai sgt lah design nie di panggil sebagai koleksi falling feathers!


IMG_0802 copy
pengantin sibuk bersiap... aku sibuk bergambo! haha.. gasakk lahh.. lepas nie entah biler pulak nak melaram lagi ngan baju nie... actually salah satu faktor yg membuatkan aku beli baju nie pun sebab aku tahu lepas² nie mesti aku akan ade function² office yg boleh aku pakai dress nie lagi.!  


Sorry pengantin.. gambar pengantin takkan ade dlm entry nie... sebab tuan tanah tamakkk haloba and dia nak conquer secara 100%! :p


IMG_0964 copy
see.. tamakk sungguh kan??? lalalalalalaalala....


IMG_0966 copy
Lalalalalaalalalalalaa lagiiii! ahahaha... jgn maraaaa aaaaaa!


Kakak Faten
saja takmo bubuh gambar pengantin lagi... ahaha.. so kite berronggeng dgn anak² buah kite dulu!  Nie versi Cap Ibu & Anak Buah No. 1 ! Kakak Faten.. She's my big big girls right now!


IMG_0941 copy
Cap Ibu dan Anak Buah No. 2 ~ Dulu aku timang dia.. skg dia dah boleh timang aku gamaknya! Kalau dating berdua leh dpt pangkat boyfriend aku dah nie! Oh he is my only Boy..


Qaseh
Cap Ibu dan Anak Buah No. 3 ~ Kepandaian terkini... Dah pandai pakai kebaya & kasut wedges! Very the copy cat mak buah nya yg gonjeng.. bakat gedik depan camera sudah semakin kelihatan nampak nya! She's my one and only adorable kasih.. Qaseh Nur Anissa!


IMG_0841 copy
Cap Ibu dan Anak Buah No. 4 ~ Last but not least... my cutest baby yg ku beri nama.. Anith Zara (Kegebuan si Permaisuri)! Nak posing ngan anak sendiri entah kan biler.. so kite melaram lah ngan anak-anak buah yg dah macam anak kite sendiri! :)

Ok nie baru baju raya no.2 ... masih ade 2 collection baju raya yg akan aku share kan kat sini nanti... itu pun atas permintaan korang jugak kannn??? haha.. well.. mengada betol Untie Nin nie.. bukan main banyak baju raya mengalahkan anak-anak buah dia punyer baju raya kekdahnya!  tapi nak buat camner kann.. Untie Nin punyer keseronokkan beraya skg nie bukan dpt duit raya macam anak-anak buah Untie Nin lagi dah... tapi keseronokkan raya Untie Nin biler Untie Nin dpt shopping baju-baju baru utk diri Untie Nin sendiri!  

Sejujurnya memang Untie Nin berasa sgt seronok biler shopping baju raya Untie Nin and at the same time Untie Nin bisa mengalirkan air mata biler masukkan duit raya dlm sarung angpau buat anak-anak buah Untie Nin.. sebab duit tu Untie Nin boleh beli lebih banyak baju baru utk Untie Nin! muaahahahhaa.. Ok Untie Nin ko memang nakal!  ngeee...Ok.. sesungguhnya ketahuilah yg Untie Nin ko sgt ikhlas ketika memberikan duit raya itu sehingga sebak dan tertitis nya air mata yg suci lagi murni! :D




16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik sgt2

Capt Lalok said...

amboii...gambo perantin takde..punya la..dia tamak yerr..btw,sangat gonjeng n gojess..cun sgt..cantik..mcm syok pulak merah ni kan..hehee


salwana nordin @ che'wa said...

cantiknya dress :)

kena je dgn si pemakainya :)

wardah mustapa said...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

mama tisya said...

cantik sesuai ngan neena yg selim,tgi lampai

Mimy Hamid said...

share lagi baju...color hitam pulak heheh

ameris said...

Body u mmg cantik. Pakai apa pn kena neena.suka tgk.very perfect.

mamamyja said...

So sweet... nice. Follow back mamamyja.com

lady scooter said...

gojes sgt dress tu... memang nampak simple...but nice

nome said...

super like!!! dress cantek secantek orangnya :D

hazey taka said...

Nina buat tutorial mcm mana gayakan shawl tu.. pelissss

ikafantasi said...

cantik nye kak neena..tudung tu i sukaaa

aina zaireynna said...

baju ni sngat gojes okeh!!!...fit to u :)

hatimerahjambu said...

kak neena cantek sangattt:)

hatimerahjambu said...

Kak neena chantekknyaa:) saye suke tgk hehe

Syazwani Mazlan said...

makin berseri la... cantik baju dgn tuannya sekali... hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails