COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, September 23, 2013

Beraya Persis Dato & Datin di Impiana Hotel KLCC!

IMG_1263 copy
Pada 18 Syawal… aku berhari raya di Impiana Hotel KLCC utk memenuhi jemputan salah seorang ahli keluarga yg buat open house kat Tonka Bean Restaurannt!

Makanan memang mewah… macam macam adaaaa… tapi tak termakan pun semua nya! hihi...


IMG_1254 copy
Kalau makan buffet gini lah aku nie.. bukan leh makan bebanyak pun… perot cepat sgt berasa kenyang! Tapi yg penting kambing golek dapat jugak aku belasah! Ahaha.. then amik lauk2 mahal cam udang… ikan… hihi… kene makan lauk lebih dari nasik!


IMG_1228 copy
hahaha.. tengok en.teman sampai mengeluh tak tahu nak makan apa!


IMG_1232 copy
Akhir sekali yg paling banyak aku makan adelah.. Aiskrim!


IMG_1229 copy
Woiii… ini bukan sembarangan aiskrim ok.. ini aiskrim… brand Baskin Robin tawwww!


IMG_1233 copy
macam macamm topping ade..


IMG_1238 copy
tabur lah sebanyak mana ikut suka!


IMG_1234 copy
melampau betol Untie Nin bolot table aiskrim!  sian adik tuuuu... muahahaha..


IMG_1241 copy
Aku belasah selagi mampuuu! sumpah sedappp nya bukan mainnn lagi! Ahahaha..


IMG_1245 copy
haaaa.. buat apa tuuuuu?? buat apaaaa tuuu???



IMG_1248 copy
well... seperti biasa.. kalau dah nama nya kaki update FB & Instagram...  jawabnya ice cream cair pun takpe.. janji dpt amik gambo! ahahaha...


IMG_1294 copy
Biler makan kat hotel nie.. feeling ala-ala Dato’ & Datin dia kene lebih skit! Muahahaha….


IMG_1288 copy
Tempek gambar tuan tanah ajer dah lah yerr sebab ahli keluarga yg lain very the low profile gitu! hehehe…


IMG_1296 copy
aloh alohh alohhh... lupa pulok ade anak... mana boleh anak buah biarkan mak buah dia posing sengsorang! huhu..


IMG_1297 copy
biler tengok anak buah semakin membesar.. sedih nya rasa hati nie... sebab yg pertama.. rindunya pada saat menimang mereka sewaktu bayi... dan sebab yg kedua.. I'm getting old and older! uhukk... uhukk...


6 comments:

Mummydearie said...

Pergi buffet ni kalau saiz perut tak besar mmglah rugi. Tapi kalau semua pun nak dimakan takut pulak nanti penimbang kat rumah tu tak mampu berpusing.

nome said...

aiskrim Impiana memang terbaek! aku kalau mkn sana, dok repeat mkn menda alah tu je...dulu buffet impiana hancus...but now dah byk improvenya sejak tukar ketua chef...u should try mkn nasi beriyani gam dia...memang terangkat!!!

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Memang tak termakan la semua tue kan akak.. farah pun kalau makan buffet mmg makan lauk2 yang mahal jer..rugi oo kalau tak makan..hehehe

Nurzakiah Hanum said...

sweetnya pasangan nie

mizzura said...

biarpon semua itam...baju ni cantik ang yang pakainye gojes as usual...

Adams Ayens said...

masya allah...sgt cantik laa kak u ni
lawo laa baju u kak..
tpi rasa nye akk x pernah balas komen kite kan..
jom jadi geng blogger

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails