COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, September 3, 2013

Aktiviti Ziarah Menziarahi Pada 2 Syawal!


Raya kedua baru lah kami sekeluarga keluar berjalan berhari raya ke rumah sanak saudara! Cam biasa kami akan ke Ipoh rumah makcik en.teman! tapi on the way nak ke Ipoh kiteorg singgah sebentar di Gopeng...

IMG_0523 copy
Mak mertua ku bersama biras nya!   Kat Gopeng nie kami ziarah keluarga akak ipar en.teman yg merupakan biras aku!


IMG_0552 copy
alolololoo.... sapa yg comey sgt yg duduk tersimpuh malu di tengah-tengah tu? hak hakk hakk tuiiihh! :p


IMG_0554 copy
percubaan Untie Nin utk mengorat budak kecik tu tak berjaya!


IMG_0559 copy
sebab dia sombong sangat.. so kite nak cucukk diaaaaaaaaaa!!! hahaha.. gerammm ngan anak sepupu en.teman nie!  Izz Iman anak ayah dia.. org lain tak leh sentuh dia! hahaha...


IMG_0569 copy
with my beras.. eh silap.. biras! haha.. Kak Eyda.. chef of the day .. masak Mee Rebus for all of us!


IMG_0561 copy
gambar nie tak boleh blah... nampak macam aku tengah gaduh ngan adik ipar aku!  Meh nak cipta dialog.. "Hey Norzi! sapa suruh ko makan dulu?? org lain tak start makan pun lagi!" muahaha... itu dialog nukilan yer.. dialog sebenar adelah.. "Norzi.. amikkan akak pinggan mee rebus tu utk mak!" hahaha.. memasing muka sgt serious sebab dah lapor! :p


IMG_0574 copy
En.teman bersama abang, adik sepupu dan anak sepupunya!


IMG_0614 copy
Dah kenyang makan kat Gopeng.. kiteorg sambung tambahkan kesentakkan isi perot di Ipoh pulak!


IMG_0619 copy
Aku hanya mampu tergelak sebab dah tak mampu nak makan! hahaha.. tapi mana boleh tak makan.. aku makan jugak pada lewat petang sebab makcik en.teman masak lauk gulai tempoyak! 


IMG_0628 copy
Dah kenyang makan.. kite perlu exercise! 


IMG_0629 copy
cara gonjeng exercise adelah dengan bergambar! hahaha..


IMG_0647 copy
antara ahli keluarga gagah perkasa en.teman!


IMG_0650 copy
tetiba memasing bertukar menjadik lelaki comel sebab semua buat iklan gigi! hahaha...


IMG_0663 copy
Siapa bilang gadis melayu tak menawan? tak menarik hati.. tiada memikat... ewaahh! ahahaha... semua mak-mak dara kat sini dah beranak.. aku jer yg masih belum beranak!  Oleh itu ade syarat yg telah ditetapkan waktu nak amik gambar nie..  semua anak-anak perlu diserahkan pada bapak masing-masing! ahahaha..


Ok.. nanti kite sambung lagi cerita Syawal yg ketiga pulak ye! :)


5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

suasana hari raya

Miss Moon said...

cantek nya nena

kalau u pakai lawa lawa gorjes cam nih dtg umah akak harus org ingat artis mana yg dtg ,..gorjes sangattt

Cindyrina Rina said...

comel anak sepupunye...

izfanora said...

comelnya u alls.. hoho.. selamat hari raya aidilfitri..

Dzil Khadeeja said...

kak neen, omeiii angat pakai shawl tu.. =')

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails