COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 25, 2013

Percubaan Memakai Lipstick Color Nude... Sesuai Ker?

Merujuk kepada entry wordless 'bogel' pagi tadi... Hehe.. First time aku cuba pakai lipstick in nude color!  

IMG_1420 copy

Actually color lipstick ni more to pastel pink! So utk kulit golap sawo matang macam aku ni akan nampak more to nude color lah jadik nya!  Kalau aku pakai betol2 nude lipstick yg warna earth color @ coklat cair.. rasanya lagi pucat & pelik lah wajah ku!

IMG_1415 copy

Aku tak pasti sama ade lipstick ni sesuai atau tidak utk kulit golap macam aku ni.. Tapi biler aku tgk Ning Baizura & Dayang NurFaizah yg kulit nya lagi gelap dari kulit aku *tetiba budget diri sendiri agak putih kecerahan disitu* pakai lipstick color nude.. Ehhh.. Canntikkkk nyaaaaa diaorg nii!! How come?? Ok serious.. I is bingung! 


Tapi kan biler tgk lebih dari sekali gambar sendiri nie.. Eh cam ok gak color lipstick ni ek?? Tetiba TerFeeling bibir seksi persis Angelina Jolie! Muahahahaha...

So pendapat korang macam mana pulak ? Sesuai kaaa nude lipstick ni utk diriku?

8 comments:

kathy jem said...

Cantik jer nmpk natural.. likeeee

ameris said...

sgt2 sesuai laa neena. cer bagi skit kod number lipstick tu... MAC kan?

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

Ayu sukatiakula said...

tak berapa sesuai le di mata sy. tapi kalu neena suka, peduli apa org kata kan

suezen said...

nice lipstick..lain dr yg lain...slalu nmpk lipstick u color purple....try merah plzzz..merah mak ngah or vampire tu

::NureeN:: said...

salam....
lama x singgah cini
wajah baru cantik...
sesuai jer nureen tgk...
cantik... :)

mekchu said...

cantik nya kamoo jeng... pakai je la kaler apa pong... dah tu sgt particular.. kalo pepel, sampai ke bijik mata pun pepel... beruntung en.teman..

Mimy Hamid said...

ko pki apa je nice...nude pun ok nampak sexy tp arrogant

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails