COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, September 10, 2013

Silent Reader Kawin Dengan Cousin Sendiri!


Pengantin Perempuan: Ni Kak Neena blogger kan? Fiza suker baca blog akak!

Aku: Ya ampunnn!!! Matikk laa!! Hahaha.. Camner boleh tahu & jumpa blog akak ek?

Pengantin Perempuan: Before kawin saya pernah google pasal Tips Rumahtangga!  tup-tup saya terjumpa dengan blog akak.... so since then saya terus terFollow blog akak! hihi..

Aku:  Hah ye ker?? so kire nya you kenal akak sebelum you kenal Ayub (my cousin) la?

Pengantin Perempuan:  ha'ah... terkejut jugak biler tengok gambar akak kat dlm salah satu gambar family ayub!

Aku:  ahahaha... Akak lagi terkejutt berukk nie!


Hah!! Hameekk kauuu!! Cousin sendirik kawin ngan silent reader!
*tutup muke dgn kuali*


IMG_0767 copy
Aku ditugaskan utk menjaga dan mencantikkan pengantin perempuan!  menggigil okkk... aku kalau takat nak cantikkan diri sendiri pandai lah.. tapi kalau nak mencantikkan org lain aku takot skit sebab dah elok-elok org tu cantik... tup-tup leh jatoh jadik tak cantik dek kerana touch aku yg gonjeng ituu! uhuhuhu...  Tapi sib baik lah pengantin perempuan memang nak diMakeUp kan secara simple & light2 ajer.. dia tak nak heavy make up... so legaaaa ahkakkk gonjengg dan confident skit utk menjalankan tugas pada hari itu! hehehe....


IMG_0793 copy
Ini lah dia pasangan pengantin baru yg sangat humble.. sgt simple.. sgt bertuah utk memiliki each other!  dan yg paling aku salute adelah kerana mereka menjalinkan hubungan percintaan selepas bernikah!  diaorg kenal tak lama.. takde dating mating... perkenalan pun diaturkan oleh rakan-rakan... Masyallah.. susah nak carik pasangan sebegini sekarang nie!  apa pun sebagai akak sepupu... of course I'm proud to be part of them... Doa kami suami isteri sentiasa mengiringi kalian berdua.. semoga kalian berbahagia hingga ke Jannah!  dan tolong doakan kami berdua juga yer! :)



2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

a.j. said...

Wah bau sedar post ni. =D terima kasih atas doanya dan tolong make up hafizah =D ur the best!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails