COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, September 13, 2013

Lama Rasanya Tak Posing Beramas Mesra Lakik Binik!

Selalunya kalau nak amik gambar berdua... kami menggunakan khidmat tripod!  tapi biler guna tripod nie terkadang aksi bergambar bersama tu agak terbantut sebab banyak kerja nak kene buat.!  nak kene set timer lah.. dah snap kangg.. pegi check kat camera lagi.. ok ker tak gambar yg di amik.. kang silap hari bulan... memanjanggg ajer blurrrrrr!   amik lagi sekali.. pastu blurr lagiii sbb biler set guna tripod nie... terkadang mudah utk hilang titik fokus... so biler dah banyak kali blurr.. mula lah nak stresss.. biler dah stressss... gamaknya cukup cukupppp sudahhh... cukupp sampai disini sajaaaaaaaa!!! ahahaha....

So raya baru-baru nie... adelah seorang photographer amatur yg sudi nak amik gambar beramas mesra kami lakik binik!  Takmo citer panjang... sebab takde cerita apa pun... cuma nak ckp... kalau agak-agak dah ade perasaan nak muntah.. anda disarankan jgn tengok entry nie sebab takot anda akan muntah hijo! muahahaha....


IMG_1058 copy







IMG_1065 copy





IMG_1075 copy




IMG_1084 copy




IMG_1108 copy





IMG_1110 copy




IMG_1113 copy





IMG_1122 copy





IMG_1149 copy





IMG_1152 copy





IMG_1154 copy


Terima kasih diucapkan kepada photographer amatur yg menggunakan nama glamor "King Kong Buasir"! ahahahahaa.....


10 comments:

Ayu sukatiakula said...

umah inaAchik kan..

sume gamba cantik..

zeera lily said...

alololo sweet nye...
btw, guna camera ape ye? puah hati sangat tgk hasil gambar ni..perfect

Mimy Hamid said...

aku tau rumah sapa..inaachik...hehehe kenal sgt ...

ameris said...

umah ina mmg superb. bole jadi studio wehh.. couple yg romentik sokmo...

Anim Daim said...

SWEET + GOJES +GOJENG AHAKS....

pnsusu said...

wahhhhh...comel2

suezen said...

nice shot..nice sumenyerrrr

Shikin Ali said...

baju tu cantekkk, kena dgn u :)

Madam Lala said...

woit neena, apsal nama potogeraper tu disaster sgt...disaster tang buahser der...

Adams Ayens said...

woww sis neena
shantekkk noks..
merah putih perghh
terbaek laa sis..
kee p dap..hokay...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails