COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, March 25, 2013

Sessi Borak Santai Lakik Binik Selepas Menghabiskan Percutian di Musim Luruh!

Binik: Bee, lepas nie kite nak ke mana lagi? Abis dah kesemua route Air Asia X ke Aussie kite dah cover!

Lakik: Ade banyak jer tempat lain yg kite boleh pegi sebenarnyer.. tapi kite jer yg tak suke nak pegi bercuti ke tempat² yg takde sense of nature!

Binik: ha'ah kan.. nak pegi New Zealand, Air Asia plak dah stop route ke sana! hmmm..

Lakik: Tu lah.. takpe, lepas nie kite plan utk pegi main salji & buat umrah pulak ek! so kene bubuh dlm holiday lists kite lepas nie!

Binik: Wahh.. best bestt! Insyallah semoga trip utk main salji & buat umrah bakal menjadi kenyataan... tak kire lah cepat atau lambat.. janji dpt melancong ke dua destinasi tu satu hari nanti!

Lakik: Insyallah.. amin.!

Binik: kite nie kalau takde Air Asia mana lah mampu kite nak travel jejauh! Kite selama hari nie mampu travel berulang kali ke Aussie pun sebab Air Asia ade buat promo tickets.. kalau tidak.. mesti pikir berpuluh kali utk beli flight tiket yg beribu ribu ringgit harganya! misal kata walaupun kite mampu nak bayar tiket flight memahal tapi rasa cam tak berbaloi plak nak buang duit utk tiket penerbangan semata-mata kannn..  

Lakik:  Ha'ah...

Binik:  Eh Bee.. dah check bank account you?  

Lakik:  Dahhhhhhhhhhh.. *senggeh sampai telinga*

Binik:  Waaahhhh... senggehhh bukan main lagi nie.. mesti  masyukkk nie!

Lakik:  alaaa.. masyukkk kejap jerrr.. nanti keluar balik!

Binik:  ehh.. ok lah tu kan.. daripada keluar takde yg masuk! hahaha..

Lakik:  Iyo lah tu!

Binik:  Bestt nya kite pegi holiday balik terus dpt extra money!  kalau selalu camgini kan best! hehehe..

Lakik:  Eh tapi trip nie perasan tak.. sebelum pegi holiday dpt duit.. lepas bercuti pun dpt duit!   

Binik:   ha'ah kan... Syukurrr Alhamdulillah!  Thank you so much to One Channel & Maybank!  I'm a happy women! hehehe..  nak tunggu duit extra dari I.. tahun depan lah gamaknya yer!  tahun nie memang nan hadoo!  Ini pun plan cuti-cuti tahunan kite utk tahun nie akan mengalami gangguan siaran lah gamaknya!  nak buat camno, nie lah nasib org yg baru tukar tempat kerja!  T__T

Lakik:  alaa.. takpe... tahun nie kite grab percutian mana yg sempat jer since you tak leh nak cuti panjang.. so kite pegi bercuti kat tempat yg dekat² aje dulu!  and Insyallah tahun depan turn you pulak buat duit.. so kerja kuat² yer.. jgn malas².. jgn tension²!

Binik:  mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Iya lahhhhhhhhhh!!! *___^




Binik:  Bee, hope I mampu nak update citer percutian kite kali nie secepat yg mungkin kat I'm Yourss!  risau betol I kalau citer nie bakal menjadi cerita basi berbulan-bulan lama nya! 

Lakik:  Insyallah boleh punyer! ala.. takpe.. readers you pun dah biasa dah ngan sajian cerita basi kan?

Binik:  hahaha.. but serious kali nie risau giler sbb dulu punya banyak jugak masa nak update blog.. now nie memang masa dah makin kurang dan berkurangann sgt rasanya!  hope I can manage it lah! uhuhu...


Lakik:  boleh.. boleh.. jgn risau.. I will always support you!

Binik:  TQ love! :)




11 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

bestnya sis.pemandangannya sgt cantik!!!! =)

Biqque said...

i went to sydney few months back and yet, still have no time to blog about it...malasnyerrrrrrrrrr...hahahaha!

mrszahrin ekin said...

Cerita je..leh baca..tak basi punn..

mama tisya said...

cpt update..tk sbr nk tgk gmbr yg romantika kt sydney

Waney Zainuddin said...

sabar menanti. bila nak update tu? hehe :)
WaneyZainuddin.com

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Cerita basi pun tak kisah akak..sya suka baca jugak..:p

dela said...

story apa tu? :)

Heldamelissa said...

bestnye..romantiks abis...

shazlea shayla @ maria said...

Maybank Bonus masyyuukkk..heehehe.. suke tgk gmbr Kak Neena n husband mcm ade hire personal OP je

f y d a said...

syiokknyee jalan2... x sabr nk koje, nk kumpul duit mnhyak2!

Mimy Hamid said...

cecite cepat tau...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails