COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, March 6, 2013

Alpha Lipid SD II Sesuai Utk Anda Yang Mahu Berdiet Secara Sihat!



*STICKY POST... PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY!*



Sesiapa yg nak berdiet secara sihat... maybe korang boleh cuba product yg sedang meningkat naik dipasaran skg nie.. Alpha Lipid SD II sejenis minuman supplement yg amat sesuai utk mereka2 yg ingin diet dan mengekalkan berat badan yg seimbang!   Di sini ade testimoni dari pengguna product Alpha Lipid SD II yg boleh korang jadikan panduan.. ye lah terkadang kalau takde review or testimoni about sesuatu product tuu memang susah skit kite nak paham dan kenal sesuatu product tu kann... so now jom baca intipati product Alpah Lipid dari Kak Lynn nie! 


Product Details 

Based on my own testimony yeee..umur kak lynn 35, 13 tahun berumahtangga & ibu dengan 3 cahayamata .. so lets starts the journey ..

APA ITU ALPHA LIPID SDII??

Direka dengan bahan-bahan untuk menyokong keseimbangan gula darah, kekenyangan di antara waktu makan yang tetap dan jisim otot yang sihat, ALSDII membantu untuk mengekalkan berat badan yang sihat, sebahagian daripada program pengurusan berat badan yang termasuk perubahan diet dan senaman.

Satu campuran berkualiti tinggi yang komprehensif yang terdiri daripada protein soya bukan-GMO (75%), serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral. Suplemen minuman ALSDII tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa dan membantu untuk memastikan bahawa tubuh anda mempunyai semua nutrien penting termasuk protein supaya lemak dibakar, sementara anda masih dapat mengekalkan jisim otot dan ketegangan. Setiap hidangan menyediakan 10 gram protein yang boleh digunakan untuk keperluan harian anda.

10 Kelebihan ALPHA LIPID SDII Berbanding Produk Lain

1) Selamat dan efektif kerana bersumberkan alam semulajadi.
2) ALSDII adalah program pelangsingan badan yang pertama di dunia yang mengamalkan teknik diet karbohidrat rendah.
3) Penurunan berat badan pada kadar 250g-500g setiap hari.
4) Pada setiap 500g lemak yang dibakar ditukarkan menjadi tenga kepada 3000 kalori.
5) Tiada masalah kulit kendur & berkedut kerana ALSDII berasaskan protein soya.
6) Tidak perlu berlapar. Program ALSDII mewajibkan anda makan 3 kali sehari (seperti contoh makanan dalam gambar)
7) Membantu mengurangkan masalah kesihatan berkaitan obesiti.
8) Menjimatkan, mudah dan terbukti berkesan.


CARA PENGGUNAAN ALPHA LIPID SDII

1) Minum ALSDII 2 scoop 4x sehari sebelum makan (pagi, tengahari, malam dan sebelum nak tidur) & ditambah dengan 1suduteh Apple Cider supaya pembakaran lemak lebih SUPERB!!
2) Elakkan makanan berkarbohidrat dan bergula buat sementara waktu.
3) Makan Protein dan sayuran, tanpa had masa dan kuantiti.
4) Minum air kosong banyak. Mudahhhhh sangat…insyaallah dgn SDII new formula ni, boleh TURUN 8-12KG dlm masa 1 BULAN SAHAJA!

*Kak lynn berjaya menghilangkan 14KG MASA MINUM SEBULAN TUUUU !!!!

HARGA PASARAN ALPHA LIPID SDII - RM180 setin

PAKEJ UNTUK SEBULAN PADA HARGA HEBAT:

untuk wanita (sebb wanita time period x perlu minum yee so skip seminggu, perlu 3tin sahaja)
3 tin ALSD2 + FREE Apple Cider + FREE shaker + keahlian seumur hidup + FREE unlimited guide = RM510sahaja

untuk lelaki (minum 4minggu untuk complete sebulan) 4 tin ALSD2 + FREE Apple Cider + FREE shaker + keahlian seumur hidup + FREE unlimited guide = RM690sahaja

PAKEJ YANG BERBALOI-BALOI tauuu :D

** Tiba masanya untuk melupakan diet cara lama anda dan menyertai beribu-ribu orang lain yang sedang menikmati penurunan berat badan yang sihat dengan Alpha Lipid Slim Diet II…x puas hati lagi? nak tanya macam2 lagi call lah kak lynn yeee :D

Norlinaida - 016 2960216


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails