COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 25, 2012

Sekarang Ni Suker Pulak Beli Baju Dari Online Butik!

Hari tuh jejalan kat WangsaWalk.. adelah booth kecik kat ruangan legar kat situ.. tetiba ternampak baju nie tergantung kat one of the booth... so haruss lah aku mendekatkan diri ke booth tuh! hehehe..

DSC_1052 copy
First aku berkenan sebab warna dia!

DSC_1049 copy
Second sebab design lengan baju dia nie!

DSC_1051 copy
Ropol ropol yg tak lah hover sgt pada aku!

DSC_1047 copy
Seriously rasa sgt selesa pakai baju yg berharga RM35 nie!
I loiikee! :D

DSC_1050 copy
Korang kalau tahu any online butik yg jual baju2 simple camgini... sila jgn kedekut nak share info kat aku ye! :D
Actually yg kat WangsaWalk nie diaorg cam wat promo for Online Butik punyer pakaian.. to me not bad jugak baju2 yg dijual secara online nie.. harga sgt pun berpatutan!  So I tak kisah.. janji selesa.. harga berpatotan.. Design chomel.. I grabbbbbb aje! :)

10 comments:

Kancilbiru said...

sis, search kat FB ashanim dress lab..situ baju gorjes2 kak...senior sy punya kedai tu..:)

Nadra Farissa said...

i like it.. :) but I will look fat in it.. :p

O'gosh Iskandar said...

body cantik...pakai murah ke mahal tetap gojes...kalau ai....ke laut la agaknya...

♥MAMASYAZA♥ said...

simple dan cantik

~eZmALiZa~ said...

haaa...ezma tahu!! kat sane ade satu lorong nak masuk ke booth2 yg mcm on9 boutique kannn??

pssttt, happy birthday kak neenaaa....semoga makin gojessss....haihh, cun btol kak neena nieee...


ehem3..btw.. kaler biru tuuuu....my faveret tooo!!!!!! =)))))

Shu Shinju said...

cantiknye birthday girl niii....

Eri-chan said...

cantikla ko neena...

linalucx said...

salam,
santek betul body sis,,
saya nak share a few online shopping website..so far memang berbaloi sebab murah dan sangat cantik.antar sampai depan ofis..hehehehe

1.thepoplook
2.whitesoot
3.prettychase
3.azorias

http://linalucx.blogspot.com

Mak Izz said...

k'neena mmg sweet. inginkan penampilan lebih anggun dan sopan sila kunjungi website ini http://www.modishmodehouse.com/

mana tau kekalo k'neena suker :) *ayat macam tokei kedai jer* WAKAKAK!

Alida Ali said...

Sy pun suka lengan mcm tu..biasa beli kt T-zed jusco ada je jenis mcm tu..murah pun murah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails