COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, April 20, 2012

Aku Bercuti.. Tinggalkan Korang Dengan Entry.. So Korang Jangan Nottie!

Poyoo gonjeng nak tinggal pesan camgituh kat korang kan!! hehhee..... :p

Ok lah.. insyallah esok aku akan terbangg ke bumi Bali buat kali ke-4! fuhh.. bak en.teman kata.. balik kampung kekdahnya! hahahahaa...

So insyallah sepanjang aku sedang berjimba di Bali.. aku cuba takmo kasik blog nie sunyi sepi.. ade lah beberapa entry yg sempat aku buat auto publish nanti... korang kene masuk jenggah okkk! kalau tak sedih aku dah penat2 buat korang tak baca! sobbs.. sobbss.. #poyolagiminahgonjengnie#

Ok lah.. doakan semoga perjalanan kami semua selamat.. selamat pergi dan kembali ke bumi Malaysia next week.. kot2 aku dpt buat live update.. aku buat lah.. kalau takde.. takde lah gamaknya ye!

Apapun.. have a blissful weekends all my dearest blog readers!

I LOVE YOU!!! ♥ ♥ ♥

12 comments:

Lynda Che Lah said...

happy holiday! i oso cannot wait anymore ni...hikhik

wAnNy said...

selamat berholiday kak!!
kampung akak mmg best,pegi byk kali pon xpe..hehe ;)

Deqna said...

enjoy ur holiday :)

Aida Tasrip said...

wahh...bila la nak ke bali for 2nd time...have a good holiday kak...

mrs puex said...

hepi holiday sis..kompom dh apal tempat2 best kt sane kan??

kathy jem said...

bestnye neen ngi Bali..ambik gmbr bnyk2..hehe take care neena.. ;)

♥ Wina ♥ said...

happy holiday!!

eLLy said...

Selamat bercutii .. kirim salam dng org kampung ;p

Rara Nasiha said...

Happy holiday, have a nice trip :)

mama tisya said...

bestnye dh kali ke4..enjoy holiday....

Nurhidayah Shamsury said...

x sbr tgu story mory yg besh dr u

my name is ivana said...

selamat bercuti juga.. :) finally last weekend sempat gak jejak cameroon highland lepas jeles tengok your pic there.. >_<

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails