COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, April 27, 2012

My 32nd Unbelievable Birthday Surprise @ OnBoard Air Asia Flight AK1365!

Assalammualaikum!

Selamat Siang.. Ibuk Ibuk & Bapak Bapak Semua!

Kok aku baru pulang dari Bali udah pandey omongan beginik sikkk??? hahahahaa...
*gedikgorjesgonjengnih*

OK lah... seriously gambar adelah ditahappp ribuuu ribannnnnnnnnn!!! sumpahh aku dahh naik tak tahu nak start mula kepohhhh kat I'm Yourss nie dari mana!  Nak ikut kronologi hari kah?? nak ikut tempat tinggal dulu kemudian diikuti dgn tempat yg dilawati dan aktiviti yg dilakukan kahh?? tapi pokok pangkalnya adekah kamu semua kesahh kahhh? kahhhh kahhhh kahhhh!
*oktakklakar*

Kalau nak diikutkan... aku ade banyak lagi citer2 basi yg dah dok ade dlm queue draft box aku tuh.. tapi disebabkan aku baru balik dari Bali.. I'm pretty sure that all of you nak tahu citer dari Bali dulu dari citer2 basi aku yg lelain tuh kan??? ye lah.... ye lahhh.... aku buat lahhh... aku cuba okeh!  sbb kalau aku buat citer Bali as cerita basi confirm aku sendiri hilang excitement nak bercerita.. org kata kenangan terindah yg masih fresh diingatan nie.. adelah lebih baik kite settlekan cerita yg terhangat dipasaran nie dulu! :p

Tapi utk hari nie.. aku masih belum sempat nak buat sessi pilih memilih "OK ke TAK" pada gambar2 yg beribuuu ribann itu.. memang aku perlukan masa sedikit utk buat sessi pemilihan gambar.. then I'll start sharing with you guys some moments pictures plus travel guide & information for you guys yea! :)

So sebagai intro... aku mulakan dahulu by sharing with you guys this short lovely video!  Video nie direcordkan oleh Lee & Zaa yg turut serta bersama kami dlm siri percutian ke Bali kali ini!  Seriously this is realllyyyyyyyyyyyyyyyy superr duperrr craziest everrrrr birthday surprise in my life!!!!!!  Sumpah aku tak pernah terfikir nak dpt kezutannnnnnnnnnnnn sebegini rupe okkkkkkkkkkkkkkk!!!!  Nak tahu macam mana rupe kezutan itu?? let's watch this! :)


*Utk quality video lebih cantik, sila click at 720p HD! ;)*

Video yg diedit secara fast & furious!  Kerja editing dilakukan pada jam 12 tengah malam... so kalau ade ternampak tiny error dimana-mana tuh sila abaikan sbb tuan editor dah tak kuasa nak wat kerja editing lagi sekali! haha....

So guyss... now tell me the truth... How would you react when you received a birthday surprise like this????   Anda menerima kejutan di dalam sebuah pesawat penerbangan diparas ketinggian perpuluh ribu kaki diruangan udara? Kemudian ditambah pula hadiah & kejutan itu datangnya dari suami anda serta turut dibantu oleh sahabat baik anda sendiri? and last but not least... kejutan itu bukan saja datang dari suami dan sahabat baik anda sendiri tetapi juga dengan kerjasama dari pihak Cabin Crew Air Asia juga!

 #reaksisayasebagaiorgygterkenekejutaninimalamtadiadelah....SPEECHLESS.TERHARU.SEBAKK.THE SWEETEST EVER BIRTHDAY SURPRISE IN MY LIFE!#"

Seriouslyyyy this is really awesomee!!!!  Aku sangattt sangat sebakkk & terharu... tapi tak termampu keluarkan air mata! yg paling nyata waktu tu lidah ku seakan keluuuuu tidak mampu berkata apa2... dan yg paling pasti aku menggigil seluruh tubuh badan! maybe kerana terlalu gembira... bahagiaa... touchingggggggg sangat rasanya!  Tak pernah termimpi nak dpt kejutan sebegini rupa! Reallyyy reallyy I'm speechless!!!  Sampai hilang suara dan tak terkata dibuatnya kan? hahaha.. gonjeng betol aku dlm video tuh rasanya! :p

Actually this unbelievable surprise di rancang secara usahasama oleh En.Teman, Zaa & Lee!  dan juga ade cerita kronologi disebalik rancangan ini dibuat!   Aku investigate dari mereka2 yg meracang nie.. camne diaorg boleh buat surprise camgini utk aku?  sumpah till now aku tak percayaaaaaaaaaaaaaaaa!!! and kronologi disebalik rancangan ini dibuat agak panjanggg ceritanya.. so Insyalllah nanti akan aku cerita secara detail about this birthday surprise on next entry yea! 

Apapun.. sehingga ke hari ini selepas hampir lebih 36 jam aku menerima kejutannnnnnnnn ini diruangan udara... aku rasa macam mimpi jerr dpt birthday surprise nie!  yg paling tak percaya bukan sebab dpt hadiah tuh sangatt.. tapi kerana ianya dilakukan di dalam kapal terbang AK1365 iaitu dalam perjalanan pulang dari Bali ke Kuala Lumpur pada 25 April 2012 dan berada pada ketinggian 39,000 kaki diatas ruangan udara!

Phewwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!! till now I still feels I'm dreaming!

24 comments:

syanasaid said...

sweet gile korg ni
aku tersengih lebor tgk video ni
hahahaa

Pinkjambu said...

sangat sweet en teman kamu.. huwaaaa.. tacing giler.. uhukkk.. romantika abis..

Fabulous Me said...

Sooooooooooooo tacing!!! And soooooooooooooooooooo sweet. Happy buffday girl!

Nana said...

serius neena saya meremang bulu roma tgk video tu
sangat bahagia tengok korang
suka sangat tengok...
very luvly kapel

mama tisya said...

tk sbr nk tgk video blk umh nanti..mesti best giler...kt opis blok ....sure terharu cz dlm pesawat pastu tgi di awan biru...

AIN NAZRI said...

suwiiiitttttttttt

a.m.n.i.n.a said...

zassstttt!!!! Best bangetttt... Happy birthday Neena...from Nina ;)

Zila Zainal said...

Hey hey!

Guess what? I wasn't there onboard, but I know your story coz we've been talking about you guys in the office! hehe.. I'm working with AirAsia btw and you're so lucky to have such a wonderful hubster! :D

Btw, you've been followed. Happy birthday! :D

Zila,
http://eatclimbrun.blogspot.com/

sisdee said...

i pulak yg nangis tgk surprise nie hahahah over lak i :O

happy bday neena ;)

Gieyana said...

Touching giler beb! Seyess ur hb mmg romantik...neway! Hepj belated besday gorjes...:-)

MiszAscha said...

suuwwwiittt kak.! mau somi ceni gak nnt! hahaha

La dOLcE mEa_nAtt said...

hepi besday...............wahhh terkezut hepi dan speechless...bertuahnya dapat suami macam suami akk ...hepi forever :)

my name is ivana said...

ya allah..that was so sweeeeeettt :D one in million maybe..happy birthday to you sis!

Shu Shinju said...

mmg sgt sweet..kalau shu pon xleh nk lupa sampai bila2...

мϊźŽēŘϊŁ® said...

wahhhhh bahagianya hidup....

-cinta soFiaSafiya- said...

sooo sweetttttttttt.........TUMPANG happy jugak kaknin....

best dengaq kaknin kucup pipi abgnuar.....dan0dan rasa rindu suami katumah....

AKAK....... bertuah kamu ^____<

PinKy MoMMa said...

sayang neena..eppy belated bday utk kamo ;)

owhhh saya senyum sampai habih okeh huhu..sweet sangat sangat sangat sangatttttttt..

abe..ambe nok jugok ahaks ;p

Allah selamatkan kamu Neena gorjez gonjeng ^^

ellynadyra said...

it was soooooo sweettttttttt!

IdaShazana said...

sweet + jealous

mrs puex said...

so suuuweeeetttt...

sy sedut resepi trifle dr akak..mmg sedap gile..mendapat pujian drpd tukang makan..:D

http://mrspuex.blogspot.com/2012/04/hari-sabtu-yang-padat-tapi-best.html

eyhh..tetibe cite psl trifle plak..lantokk..!!!!

miss.diellalla&mr.amsyar said...

bestnye..sweet sgt..=)
happy belated birthday..

Peri PiA said...

hepi belated b'day

:')

[z@ck] said...

sweetnya sis! aaaaa...suka suka! =)

mekchu said...

neena tak boleh keluarkan air mata? tp apsal mekchu yg over siap bergenang air mata sbb soooooo touching.. OMGucchi!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails