COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 18, 2012

Oh Laaalalala Qaseh! Untie Nin Tak Ajar Kamu Gedikk Ngan Anak Jantan Org Okkkk!!!

Waktu jejalan kat Pavillion hari tuh.. kebetulan kat bahagian foyer Pavvy tuh ade buat Versace Perfume Roadshow... so aku pun saja lah singgah try bau bauan dari Versace nie.. dlm pada aku, my dad & adik aku dok sibuk mencuba bau bauan yg awesome dari Versace nie.. tup2 anak buah bertuah aku si Qaseh hilangg dari pandangan! carik punyer carik.. ini kerja dia rupenye!
tetiba jerk aku tengok dah bertemu partner!

#Gediks 1#



#Gediks 2#



#Gediks 3#
Actually.. before diaorg berposing tuh..  si Qaseh dok main kejar kejarr ngan budak lelaki yg macho lagi hensem nieh! eh seyes... boleh tahan budak nie berposing.. aku tak tahu lah kot2 budak nie memang masuk budak2 punyer modelling class.. tengok dari gaya dia memang bukan main stylo lah.. tak mustahil dia jugak anak org yg berada.. @__@

Btw.. mentang2 lah kawasan Versace tu bukan main luas.. fuhh.. bukan main syiokk lagi mereka berdua nie berkejar kejarann sesama sendiri.. puas aku panggil takmo berhenti bermain.. amboi2.. kecik dah pandai yeaa... hahahaa.. tapi seyess comel jerk dia berdua nie.. sama2 sporting.. sama2 peramah... bagusss.. jgn jadi seorang yg sombong... not good.. not good! :D

pengakhiran perjalanan di Pavillion.. Atok shopping utk Qaseh baju nie!
Utk Anith pun Atok ade shoppingkan jugak.. tapi aku dok sibukkk tengok kan budak2 nie sampai leh terlupa nak amik gambar Anith Zara! uhuhu...


7 comments:

Mimy Hamid said...

hamboii pandai yek cari abg hensem....hehehe..sapa ajar ni..cakap qaseh

-cinta soFiaSafiya- said...

qaseh carik patner bukan calang tuh..ENSEM N begaya gitu ^__^

qaseh dapat baju pepel....chantikk

wAnNy said...

amboii qaseh,,bukan main posing dengan abam hensemm ye...hehe

Shu Shinju said...

hahaha...gud gurl qaseh...

hensem tol boboi tu..

cantik la baju aceh yg atuk beli...

mia-ina said...

hensemnya budak laki tue...

Peri PiA said...

secocok ;)

cair acik yg dah tue dgn 2 org bdk ni

Deqna said...

amboi kemain pandai si hero tu pose... model iklan kot

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails