COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 28, 2016

[NEW COLLECTION] - Tudung Instant Shawl Double Loop JAMEELA & Tudung Sarung Express AQILLA


Seperti yg telah di janjikan... hari nie Kak Neen akan release product terbaru dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar!


Ade 2 jenis collection tudung terbaru yg tersangat lah ohsemm and gorjes nyaa... to be honest Kak Neen malas nak ckp ayat nie sebenarnya.. tapi kalau tak ckp kang rasa berdosa plak kat korang semua... hahahha... ok ayat yg malas kak neen nak ckp tu adelah...


KALAU KORANG TAK BELI KOLEKSI TUDUNG TERBARU NIE KORANG MEMANG RUGI!


Yerr.. serious rugiiiiiii okkkkk!!! Ahahaha....


Kenapa plak rugi Kak Neennnn???


Iyaa.. rugi laaa kalau korang tak grab koleksi terbaru nie sebab tudung2 nie bile korang sarung jer kat kepala korang.... dlm tempoh kurang dari satu minit korang dah boleh terus keluar rumah dah tauu!!! Lepas tu tahap kecantikkan ko nak keluar rumah tu bukan tahap macam ko nak pegi ke pasar beli ikan yerrrr.. tahap kecantikkan lepas ko sarung tudung2 terbaru Kak Neen nie nanti tahap ko dah boleh pegi candle light dinner dah adik-adik & kakak-kakak oiiii! Hahahhaa...


Ok malas lah Kak Neen nak bebel banyak2 lagii... nahhhh nie ade 2 jenis tudung gorjes utk korang grabbb!


Tudung Aqilla & Jameela

TUDUNG JAMEELA tu adelah tudung jenis Instant Double Loop... kalau dlm bahasa melayu nyaa.. tudung dua mukaaaaa lerrr... and TUDUNG AQILLA tu pulak adelah tudung sarung express yg senantiasa menjadik kegilaan dan kegemaran ramaiiiiii which is siganature product of Naazneen Faiqa.! Hehee...


Ok kite mulakan dengan Tudung Jameela terlebih dahulu...


So apa kelebihan tudung TUDUNG JAMEELA nie???


- Tudung Jameela adelah sejenis tudung FULLY INSTANT SHAWL.!


- Tudung Jameela tidak memerlukan penggunaan pin... Kalau nak pakai pin pun sekadar utk tujuan kemasan dan perhiasan sahaja!


- Tudung Jameela dah ade inner neck yg telah dijahitkan sekali bersama shawl.!


- Tudung Jameela nie boleh memberikan effect flowy dlm pengayaannya!


- Tudung Jameela terlalu mudah utk dipakai... dlm tempoh beberapa saat sahaja korang dah boleh tampil siap bergaya!


- Tudung Jameela tidak jarang!


- Tudung Jameela labuh di bahagian depan dan belakang!


- Tudung Jameela mudah utk digosok.. kalau lepas basuh terus gantung elok-elok insyallah ianya tidak perlu digosok!


- Tudung Jameela mempunyai butterfly cut yg kemas!


- Tudung Jameela ni solat friendly.. mudah utk dibuka dan dipakai semula!


- Tudung Jameela menggunakan fabric yg sgt awesome... Inner neck daripada material cotton lycra dan shawl daripada material heavy chiffon... Ianya sgt selesa digayakan kerana ringan dan tidak panas!


- Tudung Jameela nie boleh di gayakan pada bila-bila masa sahaja.. boleh digayakan ketika pergi bercuti santai mahupun ke majlis2 formal!


- Tudung Jameela terlalu ohsemm... harga sgt berpatutan... so senang citer korang kene beli! Ahahahhaa...


Haihhh.. dah banyak sgt dah kelebihan tuu.. so kalau nak tahuuu beli lah sehelai.. at least try dulu.. kot berkenan boleh teruss grab lagi dan lagii.. haaa.... memang ini lah yg selalu terjadi kat customer2 kesayangan Kak Neen nie... mula2 macam takot sgt nak beli.. lepas dah beli... tahu plak dia ohsem tudung2 kak neen jual nie.. pastu bile dah sold out dia bantai wassap icon nangis.. ckp menyesal tak grab semua color tudung2 yg diaorg berkenan tuu! Huuwwaaaa.. macam mana kak Neen nak tolong kalau gaya gituu??? Huhu...


Ok utk TUDUNG JAMEELA nie, ade 6 warna pilihan utk korang grab tauuuu... serious nak ckp nak ckp nie... keenam-enam warna tudung jameela nie adelah terlaluuu sweeeetttttt like a candy crushhhhhh okkkk... ahahhaha... so now sila bersiap sedia utk julingkan bijik mata anda yerrrr! Hehe..


IMG_1261 (Jameela Purple Edited)

IMG_1254 (Jameela Pink Edited)

IMG_1252 (Jameela Brown Edited)

IMG_1250 (Jameela Mint Green 4th Edited)

IMG_1247 (Jameela Peach Edited)

IMG_1241 (Jameela Blue Edited)

IMG_1263 (Jameela Back View)

TUDUNG INSTANT DOUBLE LOOP SHAWL JAMEELA

HARGA – RM45.90 SAHAJA!


Macam biasa kalau Kak Neen keluarkan tudung baru.. mesti akan ade tutorial baru jugak lah kann.. heheh.. ok nahhh.. layan lah video tutorial gonjeng Kak Neen yg menunjukkan cara-cara pemakaian tudung instant double loop shawl Jameela nie hah! Hehe...



Gasakkk situu.. kalau tak gonjeng bukan Kak Neen lahh kekdahnya kann! Ahaha..... so nampak kann?? Betapa senang nya nak pakai tudung instant double loop shawl Jameela nie kan? tak perlu susah payah nak belit2 utk dptkan effect flowy tepi pipi itewww ! hehehe...


Ok now... kite move on ke tudung keluaran yg kedua pulak iaitu TUDUNG SARUNG EXPRESS AQILLA! Tudung sarung express nie memang menjadi permintaan ramai... so this time Kak Neen keluarkan tudung sarung express dari material printed pulak!


So apa kelebihan tudung TUDUNG AQILLA nie???


- Tudung Aqilla adelah sejenis tudung SARUNG EXPRESS.!


- Tudung Aqilla mempunyai soft awning yg terletak.!


- Tudung Aqilla membuatkan bentuk muka kite menjadik kecik dan lebih kurus.!


- Tudung Aqilla nie Ironless.. yer.. korang tak perlu gosok tudung ni!


- Tudung Aqilla tidak memerlukan penggunaan pin.!


- Tudung Aqilla tidak memerlukan penggunaan inner neck.!


- Tudung Aqilla tidak jarang!


- Tudung Aqilla labuh di bahagian depan dan belakang!


- Tudung Aqilla ni solat friendly.. mudah utk dibuka dan dipakai semula!


- Tudung Aqilla di perbuat daripada fabric printed moss crepe and soft awning diperbuat daripada material Cotton lycra... Both materials are awesome okk dan ianya sgt selesa digayakan kerana ringan dan tidak panas!


- Tudung Aqilla terlalu mudah utk dipakai... dlm tempoh tak sampai satu saat korang dah boleh tampil siap bergaya!


- Tudung Aqilla ni juga amat sesuai utk ibu2 yg hendak menyusukan bayi tau! Ramai dah customer Kak Neen yg beli tudung jenis sarung express nie dan memberikan feedback yg memberansangkan ketika process penyusuan bayi!


- Tudung Aqilla nie boleh di gayakan pada bila-bila masa sahaja.. boleh digayakan ketika pergi bercuti santai mahupun ke majlis2 formal! Ibu dlm proses berpantang pun ramai yg sukakan tudung sarung express macam nie!


- Tudung Aqilla pun terlalu ohsemm jugak... harga pun sgt berpatutan... so senang citer korang kene beli tudung nie jugak okkk! Haha...


Ok utk TUDUNG AQILLA nie pulak ade 4 corak/warna pilihan utk korang grab tauuuu...


IMG_1225 (Aqilla Code 1)

IMG_1230 (Aqilla Code 2)

IMG_1231 (Aqilla Code 3)

IMG_1265 (Aqilla Code 4)

IMG_1229 copy

TUDUNG EXPRESS SARUNG AQILLA

HARGA – RM39.90 SAHAJA!


Disebabkan Kak Neen seksited sgt ngan product2 terbaru nie.. so Kak Neen nak bagi special promo kat korang semua…



SPECIAL PROMO – Dengan Pembelian 3 HELAI dan Keatas Boleh Dapat FREE POSTAGE!!!!
Korang boleh campur-campur… nak sehelai tudung Aqilla and dua helai tudung Jameela boleh.. or nak sehelai tudung Jameela and dua helai tudung Aqilla pun boleh.. or kalau korang nak dua helai tudung Aqilla.. and dua helai tudung Jameela pun bolehh.. belasahhhhhhh lah korang nak campur macam mana sekali punnn…. Janji korang beli 3 helai dan keatas korang boleh dpt free postage ok!

Dahhh... jgn nak berlenggah-lenggah lagi... pegi amik phone tu cepat... sila whatsapp Kak Neen di talian 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com tuk order tudung yg super gorjes nie yer... ingat macam biasa.. once tudung Kak Neen dah sold out.. ianya tidak akan di restock kembali okkkkkk.. so grab it fastt babehh! Hehhee..


Cepattt lahh wassuppppppppp.. Kak Neen tungguuu niee! Ahhahaha...

2 comments:

Chekgu Azrine said...

comel giler neena dlm video tu...suka tgk...tgk smpi habis pulak tu

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya
akak dah pm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails