COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, September 15, 2016

Nak Update Yang Mana Satu Dulu?


Alhamdulillah... akhirnya cerita percutian di Maldives dah pun settle.. now ade beberapa lagi cerita percutian Kak Neen yg tengah beratur tunggu giliran masing2 utk di releasekan di blog Kak Neen ni!


Antaranya...


BALI

The Kayon Resort & Spa, Bali


SWISS

Switzerland


MANGALA

Mangala Resort & Spa, Kuantan


PHUKET

Uzen Maya, Phuket


PACIFIC REGENCY

Pacific Regency Hotel Suites


Haaa... amekkk... So korang nak Kak Neen update cerita percutian yg mana satu dulu nieehhh??? Sila bagi urutan di ruangan komen! Ahahaha..

Pleaseee jgn kata nak suruh Kak Neen update cerita Swiss dulu sebab gambar percutian di Swiss lah yg paling banyakk tahap riban ribunnn nya! Huhu... bagi lah aku berpanas skittt.. kasik aku update kat tempat percutian yg pendek2 tu dulu okk! Hehe..


Tapi before Kak Neen proceed dgn cerita2 percutian Kak Neen yg seterusnya nie.. Kak Neen nak share satu lagi episod cerita sedih yg Kak Neen lalui petang semalam... will share that story in my next entry yea!

20 comments:

Shahrizat said...

cik neen...turutan ke urutan...cam lain je bunyi...hahahaha
nak tau semuaaa sebab semua macam bestt..hehehe

Mommy Cici said...

Nak Bali dulu =p tergoda dengan gambo romantik tu ha . hehehe

Zie Azi said...

Bali plezz k.neen, cepat la update tak sabar nak baca..

Alisa Jastina said...

Bali please... Thank u.. ;)

Nurul Namirah said...

mangala resort and spa ;)))

Nuruleaida Daud said...

mangala resort and spa kuantan hehehe

Amiera Mahmud said...

bali please kak neen :)

Amiera Mahmud said...

Bali please kak Neen gojesss :)

Nisa Kamaruddin said...

Kuantan
Bali
Phuket
Swiss
Pacific Regency Hotel Suites

Tq Kak Neen!

Nisa Kamaruddin said...

Kuantan
Bali
Phuket
Swiss
Pacific Regency Hotel Suites

masdila said...

Swiss
Bali
Phuket
kuantan
Pacific Regency Hotel Suites

Raisah @ echah said...

okay Kuantan dulu kak neen. bagi laluan cuti2 Malaysia lah pulak... :)

Sd.,.xphafurayyyu I'll try to be a great Rahman said...

1.Bali
2.Kuantan
3.Phuket
4.Switzerland
5.Pacific Regency hotel

Zek said...

Kuantannnnnn first plis kak neen!!!!!

CikPuan FiDa said...

Mangala Resort & Spa, Kuantan

ILHANIS said...

Kak Neen,
saya nak Bali, Kuantan, Phuket, Swiss and Regency. ;) <3

salju jenny said...

Ikut sequence pleaseeeee...im okay with that 😄

QasehnyaRania said...

kuantan lah dulu kak neen.settle yg dlm negara dulu. hiks
kite dh nak kena pindah ni
kuantan temasuk dlm list so nk tahu lah juga ape yg best di kuantan tu..

Daisy Dahlia said...

kak neen buat Mangala dulu lah

Mrs Dee said...

awesome blog n travel!! bestkan bila dpt travel wit husband,,nice sharing sis,,salam kenal dr saya, sudi2 singgah blog saya..^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails