COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, September 13, 2016

Menikmati Keindahan Sunset di Alto Sky Lounge @ Hatten Hotel Melaka!


Trip aku ke Melaka kali nie lebih kepada nak berehat santai jer sebenarnya.. kalau ikutkan hati nak jugak keluar gie jejalan ke tempat2 hot disekitar bandaraya melaka tuu.. tapi since lately nie aku pun keletihan yg amat sgt... every weekend busy dgn bermacam-macam aktiviti.. so utk trip ke Melaka kali nie aku decide memang tak nak keluar kemana-mana.. kiteorg just nak chill out jerr di Hatten Hotel Melaka nie sepanjang kami bercuti di sini!


Kot ade yg tanyer.. “takk boringgg ker Kak Neen oiii.. ko lepakkk kat dlm bilik hotell tu jer tak keluar-keluarr???”


Ehhhh.. nak boring apa nyaaaaaaaaaaaa... dah bilik hotel dia besttt kot utk tidur dan merehatkan diri... and then ade pulak tempat yg best utk chill out di petang dan di malam harii... harus lahhh tak bosannnn okkk! Hehe...


1-IMG_0515 copy

Jom ikut Kak Neen ke dlm Alto Sky Lounge nie jomm!


2-IMG_0484 copy

Alto Sky Lounge nie terletak di tingkat 22 kat Hatten Hotel nie... ia mula beroperasi dari jam 4 ptg hingga tengah malam....


3-IMG_0499 copy

Yer... Kak Neen sukerrrr lepak2 santai kat tempat yg cozy camgini....


So apa yg menarik nyaaa kat Alto sky lounge nie??? yg menarik nyaaaaa adelahh.......


4-IMG_0482 copy

Korang boleh meniikmati keindahan sunset disini!!!!!


5-IMG_0488 copy

Romentikk woooooo.. sambil minumm minummm.. sambil layan sunset!!!


6-IMG_0479 copy

Cantik sgt view dari atas niee... dpt tengok sunset.. dpt tengok bandaraya melaka lip lap lip lap di waktu malam.. ok jom layan gambar2 sunset dan permandangan bandaraya melaka di malam hari!


7-IMG_0474 copy

8-IMG_0504 copy

9-IMG_0509 copy

10-IMG_0507 copy

11-IMG_0510 copy

Cantikk sgt permandangan sunset dan di waktu malam kat sini... ade bulan dan bintang jugak disituu....


12-IMG_0724 copy

13-IMG_0726 copy

Seriously aku suker ngan suasana kat Alto Sky Lounge nie... suasana dia sgt relax, cosyy dan romentik! Sgt sesuai utk dating kat sini... hehehe...


14-IMG_0491 copy

Kalau nak lepak2 kat Alto Sky Lounge nie.. jgn datang pakai slipper jamban ngan baju kelawar plak tauu... nanti korang tak leh masukkk nanti! Hahaha.. so pakai lah cantik bile nak dtg lepak sini.. tempat cantikk.. harus lah pakai cantik2 okkkk... dress code dia more to smart casual gituuu!


15-GOPR1858 copy

Disebabkan kiteorg plan nak makan salah sebuah restaurant dekat Hatten Hotel nie.. so waktu kat Alto nie kiteorg just lepak chill out minum2 jer lahhh...


In my next entry, aku akan ceritakan tempat makan yg awesome dekat Hatten Hotel nie.. siapa suka makan. Siapa kuat makan... rugi kalau korang tak follow entry seterusnyaa niee... hahaha.. check it out okk! :)

6 comments:

Chekgu Azrine said...

Cantinnya neena pakai harem pants...sharela beli kat mana?

mama tisya said...

cantik bila dpt tgk view sunset...yg kt sini mmg kena order air ke..kalo just amik gmbr je or nk tgk view je tk bole ke ??

Murni Alysa said...

cantiknya...terpesona sekejap

zarul farhana said...

wahhh ni pon dh best

Mommy Cici said...

cantiknyaa <3

kalau balik Melaka selalu lalu je situ. mesti kena try ni :D

btw salam Aidiladha Kak Neen

Norliza Nordin said...

cantiknye pemandangan.. suke nengok lampu lampu... :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails