COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, September 8, 2016

Cozy, Luas & Selesa Sangat Deluxe Suite King Room di Hatten Hotel Melaka Ni.. Harga Pun Berbaloi-Baloi!


Dekat Hatten Hotel Melaka nie ade beberapa jenis bilik tau... dia ade Junior Suite, Deluxe Suite, Hatten Suite & Hatten Premier Suite!


1-IMG_0458 copy

Untuk pertama kali menginap di Hatten Hotel nie.. Kak Neen pilih utk stay dekat Deluxe Suite nie.! perasan tak sejadah di jadikan sebagai bed deco... sukerr laahh... really something rare! Selalu hotel towel kann... nie guna sejadahh... rasa tenang jerr masuk bilik nie tengok sejadah dah ade atas katil!


2-GOPR1845 copy

Bilikk dia luass okkkkk... Kak Neen tersenyummm simpul tanda puas hati di situu! Ahahaha...


3-GOPR1844 copy

4-IMG_0442 copy

Sukee sebab bilik nie dari atas katil boleh layan permandangan nunn diluar sana!


5-GOPR1852 copy

Tingkap bilik nie besarr.. so luassss permandangan... takde lah rasa terkongkonggg sgt!


6-GOPR1841 copy

Suke view nieeee sebab boleh nampak lauuttt! Ahahah.. walaupun jauhhh nuuunn di hujung sana laut Selat Melaka tuu.. tapi still permandangan nie mendamaikan!

7-IMG_0459 copy

Unik nya bilik kat Hatten Hotel nie.. dia bagi 2 bijik TV okayyyyy! Satu kat depan katil nie...


8-IMG_0453 copy

and satu lagi dekat...Hall kecik nie! puass hatii kannnn ade 2 TV besauu dlm bilik??? So kalau lakik nak tengok bola... binik nak tengok drama.. masing2 bawak lah diri masing2.. jgn sorang nak berebut duduk atas katil empuk and sorang lagi tak nak duduk kat sofa sudah lahhhh! Ahahahaha...


9-GOPR1848 copy

Ade small pantry dekat kawasan living room nie!


10-IMG_0467 copy

Malam2 boleh layan air kopi panas2...


11-IMG_0568 copy

12-IMG_0569 copy

13-IMG_0570 copy

Kalau laparr... dial no. 4 utk order makanann.. kan mudah tuu!! Sampai pukul 4 pagii okkkk korang boleh order food! Hahhaa..


14-IMG_0461 copy

En.teman macam biasa.. kalau amik gambar wajib amik gambar dlm almari sekali! Ahahaha.. so ini antara faciliities yg ade dlm bilik!


15-GOPR1846 copy

Bukan main this time check in hotel berbaju kurung sakan! Ahaha... ehh toilet dia bestttt..! bersih sgttt...!


16-GOPR1850 copy

Tilam & bantal sgt empukkk... suasana bilik sgt bersih, cozyyy dan selesaa... so we both really in love with this room!


Kot ade yg nak tahu berapa harga bilik nie? macam biasa kalau nak good offer.. sila lah purchase secara online.. macam kak Neen selesa buat direct booking with hotel website jer terus...


17-Room Price 1

So tu price list utk bilik jenis yg aku duduk tuu yg aku dpt dari official website Hatten Hotel Melaka nie.. pada aku harga tu sgt berbaloii utk bilik jenis nie.. dah lah luas.. then inclusive breakfast for 2 person pulak tuu... so this is really worth it!


Ok lepas nie Kak Neen akan share ngan korang facilities2 menarik kat Hatten Hotel Melaka nie.. so tungguuuuu! ;)


P/S:


MERDEKA SALES promo masih lagi ON tau.. thank you pada yg dah grab offer nie... as for now tudung halfmoon Kamilia warna Emerald Green & Maroon dah pun sold out!! As for now yg tinggal tudung halfmoon Kamilia color Blue and Tudung sarung express Eryna color maroon nie sahaja okk and dah limited pieces left...


Merdeka Sales Tudung Half Moon Blue

Merdeka Sales Tudung Eryna

Siapa yg tak pernah try... ade rasa2 macam nak try... just try it out okkk.. tengah ade sale nie baik grab.! Ingat tau tudung Kak Neen kalau dah sold out takkan ade restock utk product yg sebijik sejebon tu lagi dah!


Nak order?? Mudah jer.. just Whatsapp Kak Neen di 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com ok! ;)

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya masuk list hehe
tq kak

YB Shehan said...

Aah 2 nights mcm ok price tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails