COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, October 22, 2015

Sembang-Sembang Gossip Artis!


Minggu nie kerja di kantor masih lagi like a roller coaster… I’m damnn stresss and tired!!! Aku bile dah seharian terlalu penat di kantor.. memang jangan harap lah nak update blog utk entry2 yg memerlukan aku update secara in detail.. ye lah buat entry nie nak kene ade mood.. nak2 pulak kalau entry yg memerlukan aku update dgn kuantiti gambar yg banyak… haihh.. nak bercerita ikut susunan gambar tu bukan mudah ok! I can say it’s a challenging job as a blogger.. nak2 pulak blog aku nie memang mewah dgn gambar… Aku nie dah lah perfectionist org nya… memang takde nya nak update blog asal boleh or janji siap punyer kerja!


At times aku annoyed ngan diri aku sendiri jugak tau… sbb being a too perfectionist person is not good sometimes! Terkadang ianya akan menyusahkan diri sendiri jugak.. tapi org yg perfectionist nie dia ade satu sifat kepuasan tau… eeii.. susah lah aku nak explain macam mana feeling dia tu.. tapi seriously bile jadik org perfectionist nie.. kite akan rasa puas dgn apa yg kite buat or hasil kan! ermm.. maybe hanya org perfectionist jer yg paham apa yg aku rasa skg nie! T____T


Ok lah hari nie aku just saja rasa nak sembang2 kosong ngan korang… kite sembang topik carca merbaaa boleh??? aku tengah stress nie.. so terasa macam nak membebel pulak! ahahahha…


Aku nie jarang lah update cerita2 artis nie.. sebab menyampah ngan cerita propa diaorg nie… tapi hari nie rasa macam tergerak hati nak update pasal cerita artis pulak! hahaha… maybe hormone kurang stabil skg nie.. so dia terasa nak bergosip pasal artis pulak dah… ahahaahaha…


Untitled

Ni haa.. pasal si Nora Danish & si Nedim tu.. aku kan waktu diaorg announce diaorg tu break off.. aku punyer instinct memang kuat mengatakan yg diaorg tu propa semata-mata! Takde angin takde ribut… aik dah nak putus?? Gile tak logikkk… nie pada pendapat aku jer lah.. maybe betol maybe jugak salah.. ianya sekadar pendapat semata-mata okk… aku rasa lah why diiaorg nie announce diaorg breakoff sebab kan ke bapak si Nedim tu tengah hangat buat statement bodoh utk memperbodoh-bodoh kan rakyat!


So aku rasa utk kebaikkan kerjaya si nora nie… maybe org kecamm dia berkawan ngan anak menteri yg selalu bagi statement bodohh dan suke memperbodoh-bodoh kan rakyat.. so adelah lebih baik diaorg nie declare diaorg breakoff! As I said.. pada pendapat aku tak mustahil demi nak menjaga reputasi Nora dlm dunia seni nie… so keputusan ‘breakoff’ tu telah pun dibuat!


Seriously waktu mula2 cerita nie keluar… aku dlm hati memang dah ckp dah… ermm. Nie mesti propa jer nie.. nanti tup2 mesti diaorg akan declare nak kawin! Haaaaaaaaaa kauuu! Sekali memang betol pun instinct aku.. walaupun tak 100% betol.. tapi macam dah ade sipi sipi nyer tuh bile tetiba diaorg terkantoi kat Bali.. bile diaorg bergambar dgn Ashraf Sinclair & Bunga Cinta Lestari! Thenn bile dah kantoi baru tetiba nak bagi statement yg konon nya tak mustahil kami akan berkahwin satu hari nanti! Honestly I don’t care if diaorg kawin atau pun tak.. Cuma yg aku care jgn cuba sesekali memperbodohkan rakyat! Ehh? Ahahhaa..


Haa.. nie lagi satu kisah propa… aku tak tahu lah nie propa ke tidak kan… tapi aku rasa macam propa jugak lah.. pasal kes Kamal Adli kene lempang ngan si Emma Maembong! Aku rasa scene si Kamal tu kene tampar adelah dlm aksi mereka berdua dlm salah satu babak drama yg diaorg berlakon kot! Sebab nampak sgt muke si Kamal bile kene lempang tu macam dia tengah berlakon! Anyway katanya diaorg berdua nie akan muncul kat dlm rancangan Melodi this weekend.. so tunggu dan lihat aje lah pengakhiran dan pengakuan kisah propa mereka nie ya!


Ok settle citer pasal pasangan propa.. now nak cerita kelakor pulak! semalam kan si Amir Ukays kene tahan reman ngan polis sebab miliki senjata api katanya.. setelah di siasat katanya pistol tu adelah pistol mainan yg digunakan utk menembak cicak di dalam rumah dia! Adoiyaiii.. kelakor lah pulak.. gile hebat pistol mainan tu dicipta sebab ianya nampak sgt original oleh pihak polis eh?


Apa pun I’ll always support Amir Ukays utk rancangan Gegar Vaganza! Suara dia best gilakkk… so dia adelah salah sorang artis favorite aku dlm rancangan Gegar Vaganza! Dulu aku memang salah seorang peminat setia kumpulan Ukays.. giler hottt ok kumpulan Ukays waktu aku muda2 dulu.. semua lagu diaorg dlm satu album tu sedap2!


Waktu aku form 3 aku penah bergambar dgn Amir… waktu tu dia dtg umah jiran aku.. korang kenal tak Uncle Seekers? Haa. Kalau korang nak tahu.. dulu aku berjiran ngan si Uncle Seekers tuu.. now dia dah tak duduk kat area umah aku tu lagi dah.. tapi dulu dia selalu bawak artis dtg umah dia tau.. so aku penah lah jumpa face to face dgn Amir Ukays and Yanzen! Siap amik gambar close up lagi koo.. ahaha.. ade lagi gambar2 tu dlm simpanan aku… tapi gambar hard copy lah sbb time tu pakai compact camera olympus jer kot.. zaman pakai filem Kodak gituh! Ahaha..


Ok settle citer artis gossip Malaysia.. now kite pegi ke cerita artis Bollywood pulak! weiii.. korang tengok tak video yg tengah viral skg nie.. ala video comel si Kajol yg semakin jelita dan si Shah Rukh Khan yg semakin nampak tua! Ahahhaa.. but seriously kajol makin jelitaaa aku tengok dia… shah rukh khan tu kalau buang jambang dia mesti tampak lagi handsome and machos I guess! Hehe..


Untitled

Diam tak diam dah 20 tahun dah usia cerita Dilwale Dulhania Le Jayenge kan? waktu citer nie tengah hot, umur aku 15 tahun.. baru form 3.. tapi tak ramai lagi yg panggil aku Kajol time nie.. org ramai start panggil aku Kajol waktu aku belajar kat UiTM sbb waktu nie tengah hot cerita Kuch Kuch Hotta Hai! Katanyer filem nie akan ditayang kembali pada bulan 12 nie? aku pun tak sure ianya cerita baru ataupun ianya kesinambungan dari jalan cerita nie…

Apa pun kalau ade filem terbaru Bollywood yg keluar dan pelakon nya adelah Shah Rukh Khan & Kajol.. confirm aku akan pergi tengok kat panggung! Yea they both adelah my favorite Bollywood Couples!


Bile lah agaknya aku dpt peluang nak jumpa si Shah Rukh Khan ngan Kajol nie.. perkara pertama yg nak tanyer diaorg.. you rasa muke kite sama ke Kajol? And Shah Rukh Khan you tak nak ke amik I jadik heroin you for next filem??? Muahahaha…


Oh nie satu lagi aku nak citer.. aku sebenarnya teringin nak gie tengok konsert Wings 30 Tahun yg bakal belangsung pada 31st October nie.. tapi disebabkan dia buat kat stadium Merdeka.. aku pikir patploh kali nak pegi ke tak… bukan apa.. aku malas nak berasak-asak tengok konsert tu.. confirm ramai mamat2 rockers yg dtg.. mamat rockers ok aku no hal.. yg aku takot kalau aku yg tak leh nak bawak diri aku di kalangan mamat2 rockers tu… kang silap haribulan kene himpit-himpit tersepittt... adoiii matikk lah Kak Neen yg gorjes niee! Hahahaa..



Nie geram tak dpt konsert wings punyer pasal….sambil dengar lagu wings.. sambil ramas tudung boleh? Hahahaa.. Tu tudung instant damia warna Lavender.. tudung damia diperbuat daripada kain high quality moss crepe.. kain yg paling sedap dan ohsem utk dipakai sebab ianya tak berkedutt, lembut, sejuk & tak jarangg..


So you guys kalau tak dptkan tudung gorjes nie lagi.. jgn segan2 whatsapp Kak Neen at 019-3769459 ok! Sementara stock masih ade baik order.. sebab product Naazneen Faiqa punyer concept as u all know.. once satu2 product tu dah sold out.. ianya takkan di ade restock yer!


So ok tak hari nie Kak Neen citer pasal retis??? Leh jadik ala2 kiah propa takK? Muahahahaha…


6 comments:

Mimy Hamid said...

ko klu bebel.comel hahha leh bayang muka tuu

PeRdU cINta said...

Kesian peminat..hehe...

QasehnyaRania said...

bab nora danish mmg x ambil tahu pon..
pasai kamal adli ada juga tgk hri tu. pa pe pon tnggu ahad ni j la kan

curlass kak neen.. nti klau dpt jumpa betul2, acaner.. mau terpegun tak terkata kan.rezeki kan mana kita nk tau.. aamiin

good luck kak neen :)

anis abdullah said...

Amboi non stop citernya. Aku baca pun faham muka ko cam mimy faham. Ahahahaha.

DRAMATIC UNIQ said...

boleh tahan Neena bergossip ye.. berapa perenggan dah tu.. hihihihiii.. bab SRK dgn Kajol tu memang diaorang tgh shooting filem baru.. Dilwalee kalau tak silap tajuknya.. kesinabungan filem DDLJ.. saya pun tak sabar nak tengok filem tu.. yeeaaayyy...!!


p/s : khabar angin kata Kajol ambik suntikkan.. sebab tu maintain lawa dan makin cerah kulitnya... wallahualam.. :p

nadiah hanum said...

saya jarang layan gosip artis ...tapi best pulak baca entry bebelan nina ni..haha..lain kali kalau free membebel lah lagi yer...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails