COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, October 1, 2015

Insyallah Aku Akan Muncul Di TV3 Dalam Rancangan Wanita Hari Ini Dengan Topik Bual Bicara “Bahagia Tanpa Anak” Pada… (Sila Baca)


Masya Allah.. honeslty I’m overwhelmed by the support given to me and I’m also very grateful to you all! Seriously Kak Neen dah rasa macam seorang wakil rakyat pulak dah bile ramai sgt golongan2 yg satu kapal macam kak neen nie dok mintak Kak Neen kongsi dan war-war kan pada masyarakat di luar sana yg kami2 nie tetap bahagia walaupun belum dikurniakan zuriat! hehe..


Yaa ampunn.. ramai giler yg dok tertanyer-tanyer bile lah gamaknya aku akan muncul dlm rancangan Wanita Hari Ini… haihh.. korang tahu tak yg Kak Neen sgt nebesssssssss skg nie???? ahahaha.. sedangkan retis pun setiap kali keluar TV mesti akan nerveous.. ini kan pulak aku yg gonjengggg nie hah… hoihhhh.. entah macam mana lah rupanya aku waktu on-air nanti kekdahnya! Huhuhu…


Ok now aku nak bagi tahu nie.. make sure… tuuu diaaa.. make sure tauu… aku paksa korang tengok nieee… muahahahhahahaa… ok ok.. insyallah ESOK Kak Neen akan muncul di kaca TV3 dlm rancangan Wanita Hari Ini! Kak Neen bukan on air secara keseorangan okkk.. Kak Neen bakal muncul dgn side kick Kak Neen sapa lagi kalau bukan en.teman! well biasa lah.. en.teman mana bagi chan Kak Neen nak glamour sengsorang sebab dia lagi gile glamour dari aku! Ahahahahaha…


So ingat eh.. ESOK tau… show Wanita Hari Ini bermula jam 12:00 tengahari.. so korang kene duduk bersiap sedia depan TV pada jam 11:59 pagi! Hehehe.. rancangan nie berlangsung selama 1 jam.. so korang layan lah rancangan ni dari mula okkk coz Kak Neen sendiri tak pasti Kak Neen akan muncul pada jam berapa… ikut kata wartawan katanya Kak Neen akan keudara pada setengah jam yg pertama iaitu pukul 12-12.30 tengahari!


Well pada korang yg tak bekerja… insyallah boleh lah standby depan TV kannn.. tapi yg bekerjaa nie.. acanerrr nak tengokkk appearance gonjeng kak neen esokkk??? Ahahaha.. rasanya rancangan Wanita Hari Ini akan ade di website http://www.tonton.com.my/ So, korang yg bekerja dan yg mana2 tak sempat nak tonton kak neen on air secara live.. korang boleh layan berulang ulang kali kat website Tonton ok! Ohh.. rasanya aku sendiri entah berapa kali akan tengok ulangtayang kat tonton tu nanti… well.. org jakun masuk TV memang camgini… muahahahaha… :p


Untitled

Ni Kak Neen belanja satu gambar waktu sesssi visual shooting yg dilakukan semalam… ok story about video shooting nie semua nanti lah Kak Neen share di blog entry yg lain yer… hari nie Kak Neen busy gilerr.. al maklum lahh.. esok call time pukul 11 pagi… bhahahahahaaha… call timeeeee okkkkkkkkkk… memang sumpahh aku feeling retissss sgtt nihhhh!!! Ahahaha… ye lah selalunya retis jer ade call time bagai nie kan.. ok guys.. wish me luck okk.. hope Kak Neen boleh maintain gorjes waktu on air esok… takottt sgt nie kalau Kak Neen terlepas perangai gonjeng di dalam studio tu nanti! Uhuhuuuhuu…


17 comments:

Siti Shuhadah said...

waa...kak neen pon on air live jugak ye esok.. tahniah kak neen...

Farah Waheda Wahid said...

Baik Neena...Ha ha ha, lama tak dengar perkataan gonjeng tu... Tiada anak tidak semestinya tak bahagia...Rezeki Allah tiada siapa yang tahu bila masanya...In Shaa Allah, tiba masanya adalah rezeki tu... Allah Maha Mendengar...Kalau dia jemput Dato' CT sebagai ahli panel pun best gak tu... Bergandingan dengan Neena....He he he...

mama tisya said...

tahniah...nk tgk gk tp opis pn blok tonton tu...kalo record..share la kt blog ye

nurul harnani kasmari said...

good luck.

doa byk2 supaya x nervous nanti

ajar cik teman senyum byk2, pegang tgn je selalu. hahaha

all d best kakak gojes :)

6ky said...

hehehe.... glamour kejap... :-)

Hafida said...

Esok sedaya upaya trus blik lps bnyi loceng skolah pkul 12..nsb baik ari jumaat blik kul 12..almaklum kita sekapal..mestila nk tgk..hihi

ameris said...

tahniah!!!

Noriz Today Bahagia said...

kAK nEEN,
good2! good luck!

Nurzakiah Hanum said...

tahniah sis

QasehnyaRania said...

amboi kakk farah kalau ajak ctdk mai mau saya jeles lagi dgn kak neen. hikhik
udoh le peminat ctdk ni..

oke.. kak neen, saya akan pasang tv3 awal awal.hahaha.bukan apa kang kalau buka channel lain nti terus terlupa nak alihkan balik..

so, bersiap sedia dr awal..

good luck kak neen :)

Don't-Ya A&S said...

Terbaeklah!!!!

dilla nazri said...

Tazzabar!

Zie Azi said...

alaa.. bg ibu bekerja mcm aku ni terpaksa lah tengok tonton.. wa waaaaa mn nk cari tv kat opis nih

Fieza Areyza said...

Cantik la

miss_budu said...

tgah tgok live ditv3

PeRdU cINta said...

Singgah ziarah.salam ukhuwah.salam kenal ye..

nini said...

Wahhh bestnya...ni kite pulakkk yg teruja akak oiiii...hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails