COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, October 28, 2015

Kasut Baru!

Sekarang nie kan… aku suke sgt pakai kasut jenis Sneakers!  Org dah lama bergaya ngan kasut pesyen nie… aku jer yg lembab..  skg baru terhegeh-hegeh nak bergaya! Ahahaha..

Yang sebenarnya aku nie jenis bangsa yg tak berapa suke pakai kasut bertutup sebab kaki aku nie sgt kuat berpeluh!  Tapi yg sebenarnya suke tak suke dah nama pun kaki tu sebahagian daripada aurat.. so kite kene lah tutup kaki kite kan? huhuhuhu… *tampar muke sendiri*

Alhamdulillah lah.. Skg Aku dah jumpa cara mcm mana nak kurang kan peluh dikaki.. Ok nanti aku share di lain entry eh!

Ni aku share citer yg aku teruja sbb aku dah jumpa jenis kasut sneakers yg aku suker.. eh actually waktu first time tengok aku tak berapa berkenan sgt pun.. tapi en.teman yg berkenan sgt2 ngan kasut nie.. dia yg beria-ia suruh aku try.. pastu suruh aku beli sebab dia kata cantek aku pakai kasut nie!



My very first Sneakers from Keds by Tailor Swift!

Aku tetiba terfikir.. en.teman bukan main beria-ia nak aku beli kasut nie.. dia memang betol2 suke ke or dia minat kat si Tailor Swift nie??? T____T

Aku tak tahu pun Tailor Swift ade jual kasut.. kebetulan hari tu jejalan kat Stadium sport shop kat dlm KLCC, memang saja nak survey sport shoe, sekali en.teman ternampak kasut nie.. so tu yg dia suruh aku try tu!



Bile dah try out rasa macam not bad gak lah kasut nie… selesa pun selesa.. so tu yg terus grab!  Skg nie bile dah makin tua.. memang dah tak larat dah nak pakai wedges or kasut tinggi segala!  Pegi keje jer lah aku masih pakai heels.. kalau weekend or out for any leisure outing memang nak pakai sneakers mcm nie jer dah kekdahnya!

Rasa macam nak beli lagi kasut sneakers Keds Tailor Swift nie.. tapi hari tu waktu window shopping dah terbekenan pulak dengan kasut sneakers yg high cut yg macam nie…



Cool tak kasut nie?  oh aku dah jatuh cinta gak ngan kasut nie… rasa macam sesuai sgt utk di bawak pegi holiday ke tempat2 yg banyak aktiviti walking & tracking.. insyallah trip tahun depan.. OoopppSssss! :p

9 comments:

Norma NML said...

Cantik :)

PeRdU cINta said...

Memang cute super cool..

6ky said...

neena,
kasut high cut reebok tu.. tapak dia mcm heel or rata? kind of interested

MG schmidt said...

cntik!
MG pun tgh survey2 sneakers yg boleh ngam pakai dgn outfit ape2 pun :)

6ky said...

neena
kasut high cut reebok tu.. tapak nyer rata or ada tumit?

Zie Azi said...

berkenan kasut yg neena pakai tu..simple n nice..
kasut reebok nmpk selesa kalau bt jln jauh..mesti selesa kan

Ain Rahman said...

Comelnya design

Aini said...

Kasut hitam tu memng cun kak neena.. =)

Norliza Nordin said...

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails