COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, October 9, 2015

Jumaat Minggu Lepas Rezeki Masuk TV3, Alhamdulillah Ini Rezeki UntukHari Ini Pulak!


Syukur yg tak terhingga ke hadrat Allah SWT di atas segala nikmat rahmat yg diberikan kepada Kak Neen sehingga ke hari ini! Terkadang tu aku menangis sebab bengang dengan diri sendiri.. yea.. sebagai manusia biasa aku adelah selemah-lemah insan… bile tengah stressss dgn satu-satu perkara tu, aku seakan terlupa dgn segala nikmat rahmat yg Allah bagi.. ye lah bile tengah terlalu stress mula lah nak naik angin… tanye kenapa aku kene lalui perkara yg buat aku stress tu… walhal perancangan Allah sebaik-baik perancang.. sesungguhnya Allah Maha Adil.. dlm bahagian kite hadapi stresss.. dia tetap juga bagi kite kenikmatan dari sudut yg berbeza… Yaa… nikmat itu dtg dgn pelbagai cara yg terkadang kite tak terfikir pun kite akan dpt nikmat2 nie semua! *tampar diri sendiri*


Kalau pada hari jumaat lepas Kak Neen & En. Teman telah di undang oleh program rancangan Wanita Hari Ini di TV3, alhamdulillah hari nie Kak Neen dpt lagi satu rezeki di hari jumaat yg berkat ini!





Haa.. nak tahu Kak Neen dpt duduk hotel mana?? Tunggu lah nanti Kak Neen update kat IG kak Neen ya… hehehe.. sesapa yg belum follow IG kak neen better follow utk dptkan live update.. wahh gituu.. feeling retis sgt kak neen lately nih! Muahahhhahaha… bluekkk!!! :p

9 comments:

careno said...

#BloggerRetis gitew... hahaha... tp serius mmg antara blogger yg saya nak jumpe n ambk gmbar n update blog... muahahaa...

PeRdU cINta said...

alhamdulillah..rezeki daripada Allah kan..alhamdulillah PC dah tengok whi kat tonton..

QasehnyaRania said...

alhamdulillah
tahniah kak neen
rezeki rezeki :)

nona senyum2 said...

Alhamdulillah,tahniah yew ~ hehee

sis, kalau sis ade masa, jomlah join GA nih, join sekali pun jadikk lerr, hehehe~ mana tahu dapat hp ker, dapat powerbank kerr, rezeki mana2 je dan tak kira masanya,kan..hehehe

http://nonasani.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

ok, dah... tak sabar nk tgk update strusnyaaaa wahai retisss, ecechhhh

cik mah said...

wah...bestnyer kak...

dalila said...

alhamdulillahh..makin murah rezeki kak neen..

Unknown said...

thats what we call bahagian masing2...:)....alhamdulillah....rezeki x putus...im happy for u:)

Afidah Azmi said...

Semoga sentiasa dimurahkan rezeki..
Hehehe..follower terbaru disini.
http://iampiegirl.blogspot.com

yanie yusuf said...

wahhh alhamdulillah rezeki tu.. tahniah.. nanti jumpa lagi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails