COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, October 20, 2015

OMG!!! Tudung Instant Shawl Kak Neen Telah Menembusi Pasaran di Eropah!


Giler tak percaya… tapi itu lah hakikat yg sebenar… dalam diam2 rupanya tudung Kak Neen dah sampai ke Belgium okk!


Untitled

Walaupun ianya di purchase di KL.. tetapi yg pastiii tudung aku tu dah sampai ke Eropah okkk! Aku sendiri pun belum jejakkan kaki ke bumi Eropah.. bukan main lagi eh tudung Instant Shawl DAMIA tu dah sampai sana dulu! Ahahahaha…


Alhamdulillah.. thank you so much pada Kak Iz yg merupakan regular customer Naazneen Faiqa by NeenaAnuar.. dia dah beli 5 koleksi warna tudung Damia nie.. total kesemua color ade 6… tapi hitam dah sold out.. so now memang tinggal 5 warna ini sahaja!

Setiap org yg berbusiness mesti lah teringin nak market kan tudung ke luar negara kan… haih… pasaran Singapore & Brunei pun tak lepas.. ade hati nak tembusi pasaran eropah! Hahaha.. takpe angan2 tu penting… yg pasti aku tumpang bangga jugak lah bile tudung tu dah berjaya sampai ke bumi Belgium! Hehe..


Thank you so much pada Naazneen Faiqa lovers.. aku hargai sgt2 diatas segala support yg korang berikan! Semoga Allah memberkati dan merahmati kalian semua hendaknya.. amin!


Untitled

Hari nie tetiba Kak Neen dpt idea nak menggayakan tudung instant DAMIA dgn gaya gini pulak! best tau tudung nie.. macam2 gaya korang boleh gayakan.. nanti Kak Neen sharekan tutorial macam mana nak pakai tudung gaya gini ok!


So guys, as you all know.. kesemua koleksi tudung Kak Neen takde system restock yer… mana-mana tudung yg dah sold out tu kira sold out ya! So kalau korang berkenan, better grab mana2 tudung yg korang berkenan tu sementara stock masih ade ok! Jgn tunggu punyer tunggu… pastu bile tudung yg berkenan tu dah sold out.. korang dok nangis bucu meja.. pastu mintak Kak Neen restock.. haaa.. time tu jgn marah kalau Kak Neen kata.. “sorry tudung kak neen memang takde concept restock”… hehee..


Untitled

Skg nie tudung color Emerald Green & Electric Blue dah limited stock sgt dah… so kalau ade yg berkenan color2 nie.. cecepat whatsapp Kak Neen at 019-3769459 or email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ok!

Kelebihan tudung Damia nie.. material dia super bestt ok.. menggunakan high quality moss crepe.. sejuk ketika dipakai kerana ianya tidak tebal.. ianya tak jarang… so korang tak perlu pakai inner neck.. so senang citer kalau korang tak beli koleksi nie korang rugi! Hehee…

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Zie Azi said...

Alhamdulillah smoga terus maju biz kak neen..

Lin Azlina said...

cantik tudung tu....tahniah yer...

Mrs Little Voice said...

tahniah neena

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..mula mula tudungnya..siapa tahu lepas ni rezeki tuannya pulak..amin..

ComelComot said...

BLOGWALKING HERE....saya singgah tinggalkan jejak....kalo minat n komen boleh jenguk2 kat blog saya
http://comot-pink.blogspot.my/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails