COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, October 16, 2015

Kak Neen Dapat Offer!!


Untitled

Terima kasih lah pada yg sudi offer Kak Neen utk join venture jadik vendor.. Kak Neen tak sangka ade jugak yg pandang dan amik berat pada business kecil kecilan Kak Neen yg tak seberapa tuh! Kalau boleh memang Kak Neen sgt nak join aktiviti vendor2 nie.. tapi apakan daya.. Kak Neen nie pekerja makan gaji sepenuh masa.. so sudah semestinya majority tumpuan adelah pada bidang pekerjaan dan perniagaan online business Naazneen Faiqa by NeenaAnuar tu adelah sampingan sahaja!


Setakat nie Kak Neen belum ade kekuatan lagi nak buat online business nie secara all out! Insyallah di masa hadapan mana lah tahu kan kot ade rezeki, tetiba Kak Neen jadik business woman sepenuh masa yg berjaya cam Dato’ Terlajak Laris gituu! Ahahaa…


Anyway, pagi tadi dlm lift someone tegur cantikkk tudung sarung instant yg Kak Neen pakai nie! Dia tanyer Kak Neen beli kat mana.. then Kak Neen kata Kak Neen jual sendiri… then dia kata dia berminat nak beli… Tapi sayangnya tudung sarung instant camgini semuanya dah sold out! First badge dulu Kak Neen jual tudung camgini yg bernama Athifa.. chap chap chuss dah sold out.. then Kak Neen produce tudung ini yg diberi nama Naifah.. ade 11 color kesemuanya.. beratus helai kuantitinya… Alhamdulillah kesemuanya dah sold out jugak!


Ramai yg request utk Kak Neen keluarkan lagi tudung sarung instant camgini lagi.. katanya mudah di pakai.. tak perlu di gosok.. travel friendly… yea.. memang itu lah tujuan utama Kak Neen cipta tudung nie! hehehe.. Insyallah 3rd batch of tudung sarung camgini akan Kak Neen keluarkan tak lama lagi… sabar okk! Material kali nie lagi ohsemmm.. kite main corak2 pulakk ok?

6 comments:

YB Shehan said...

kak neen dan purple xle dipisahkan

Afidah Azmi said...

akak pakai material apa dlm gmbr ni...cantik gak kain dia

Suraya Hafizi Jafar said...

kakak kajol yang cantik.. all the best..

sudi2 jenguk blog saya.
surayajafar.blogspot.my

QasehnyaRania said...

corak corak?
kena menabubg dr skrg lah..
hri tu dan sambar 3 helai j naifah..sampai skrg teringat ingat tau..

Unknown said...

Neen saya tunggu tudung instant tu juga tau

nini said...

Wahhhh dahjoin vendor yer....semoga lebih maju yer....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails