COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, October 2, 2015

On Air Secara Live di TV3 - Rasa Nak Nangis!




Ya Allah... Thank you so much korang.. Sumpah Kak Neen terharu sgt ngan support yg korang semua berikan.. Ade yg sampai sanggup ambik cuti bagai just utk tgk Kak Neen secara live on TV3 today! Huaaaaa rasa nak nangis sgt ni sbb Che Ta keluar tv pun korang tak amik cuti kan? Oooppssss!! Ampunnnnn Cik Ta!!! hahahaa.. Ok ok Sumpah Kak Neen terharu sgt ni! *sebak*



Alhamdulillah... Selesai sudah sessi bual bicara Kak Neen & en teman dlm rancangan Wanita Hari Ini tengahari tadi.. Fuhhhh... byk sgt yg Kak Neen nak share ngan korang semua tentang pengalaman ni sebenarnya... Insyallah bagi will try to update at the soonest ok! 

Love you guys!!! 









10 comments:

mama tisya said...

sempt tgk skit td sebelum kuar lunch..tp sbb tgk thru phone so tkleh nk volume kuat sgt kt opis...nanti kalo ada video tu bole share kt blog, nanti share ye

PeRdU cINta said...

Allahu...terlepas la...sedihnya...

QasehnyaRania said...

yeay dpt tgk tdi ..
puas hati.. cuma tajuknya lain la pulak, kan !

cntik baju kak neen, td msa tgk live mcam pudar j warnanya.. ni nmpak terang menerang

tahniah :)

6ky said...

hope u can share ur experience and apa intipati jawapan yg diberikan.. would like to know.. kt ofis tonton kena block.. :-)

ily♥ said...

U look gorjes. Sepanjang 20 hr dok bercuti kat rumah ni, tv sy sepi je x berbukak.. hr ni bukak sbb nk tgk kak neen. Hihi..

Panel die pun best. Yg Dr. tu, sy suka betul statement & nasihat dia..

may ur marriage always be filled with sakinah mawaddah & rahmah...and your love lasts till jannah..

Cr. Siti Hazreen Shahrom said...

Wah...tak dapat tgk td...takpe2 boleh tgk kat tonton.my...semoga dikurniakan zuriat suatu hari nanti. Amin

nasa mulia said...

salam kenal, done follow...nantilah senang2 nak belek2 your koleksi tudung.

Maria Firdz said...

Salam kenal... Nampak bahagia dan boleh je bahagia tanpa anak.. Allah tahu apa yang terbaik

BeLLa de ViE said...

Ade tak sapw2 buat rakaman... nak tgk sgt.. nak engok kat tonton tak dapat sebab xde acc tonton... hukhuk

Ummu Athiyah Ismail said...

alaaa...tak dapat tengok huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails