COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, October 19, 2015

Hajat Di Hati Nak Buat...

Haluuuu my kesayangan….

Nie Kak Neen nak tanyer korang nie.. Semalam kan.. kak Neen buat lah spring cleaning skit2 gerobok Kak Neen… than Kak Neen realize that Kak Neen dah tak nak pakai a few baju-baju dan tudung-tudung yg telah menjadik collection peribadi kak Neen selama hari nie!

So Kak Neen dengan ini bercita-cita lah kengkonon nya nak buat Pre-Loved Sales utk korang kesayangan Kak Neen semua!  Rate harga bergantung kepada jenis item yg Kak Neen nak buat pre-loved nanti.. tapi kak Neen gerenti akan jual pada harga terlebih kasih sayang!  Below RM100 sudah pasti… 

Kalau korang nak tahu Kak Neen nie ade satu penyakit.. penyakit nya Kak Neen akan cepat rasa bosan pada satu2 jenis baju yg Kak Neen ade!  Ahahaha.. itu bermakna Kak Neen telah ade perasaan gedik nak beli collection baju2 baru lah tu! Tapi memang begitu kekdahnya.. terkadang tu tak berluak pun pakai satu2 baju tu.. then sampai masa.. dah rasa macam tak nak pakai dah! Huhuhu…

So daripada baju2 tu tersimpan rapi dlm gerobok almari Kak Neen, better lah Kak Neen jual dgn harga penuh kasih sayang pada korang kesayangan Kak Neen kan?  kot lah mana tahu ade item2 pre-loved kak neen yg korang berkenan nak grab!

Oh jgn risau.. baju yg kak neen nak jual pre-loved nie nanti still in a good condition ok!  Kalau korang nak tahu.. Kak neen sangat2 menjaga semua pakaian Kak Neen.. and I do 100% handwash ok!  I repeat.. yer.. baju dan tudung Kak Neen semua nya Kak Neen buat cucian tangan yer!

Setiap hari gigih okkk basuh baju dgn tangan.. tujuan utama Kak Neen sanggup basuh dgn tangan adelah kerana nak menjaga kesemua koleksi baju2 Kak Neen utk kekal tahan lebih lama!  Biasalah kalau basuh baju dengan machine nie baju cepat rosak… so macam Kak Neen memang till today masih gigih ok basuh kesemua pakaian kak neen dgn tangan!

So amacam?  Agak2 ade yg berkenan takk kalau Kak Neen nak buat preloved?




Nie antara salah satu baju yg Kak Neen rasa akan buat pre-loved sales..  So Ade yg berkenan tak? :)

9 comments:

EIKA said...

nak2 kak neena :)

Aiza Ameen said...

xsabar ni tgu neena buat sales. :)

Aiza Ameen said...

xsabar tgu neena.

nanonano said...

nakkk, tp sedih membayangkan size xsama. haha

QasehnyaRania said...

tudung instant naifah ada ke yg nak pre loved. hihihi :)
baju mcm x sama ketinggian je dgn kak neen :)

nadiah hanum said...

Neena ni kompom banyak baju..tu yang selalu nampak gojesss..hehee..elok sangat la yang still in gud condition tu dibuat jualan pre loved.

cik chinta said...

nak2, klo ada tudung n jubah or skirt or baju2 tu yg suke. sbb neena style giler

Aida Tasrip said...

nak ...tp akak pakai size apa??huhu

Unknown said...

Dah available x bj nie?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails