COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, December 24, 2014

Siapa Nak Hadiah dari New Zealand?

Kalau aku nak tambah cabang online business Aku.. Korang nak Aku buat business online apa?  Cer bagi pendapat skit!

Aku kene tanyer korang sebab Aku tukang jual and korang tukang beli! So kene lah tanyer pembeli apa yg diaorg ingin beli! Hahaha..

Cepat bagi cadangan.. Kalau Ade cadangan bernas.. Aku nak bagi token dari New Zealand ni! Hihi..

21 comments:

mizlynaibrahim said...

Tudung and shawl

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Jual dress yg cantik2 macam akak selalu dok pakai.. kalau akak dpt design sendiri lagi bagus.. fesyen akak kan selalu nampak gojes jer.. so please jual dress yg cantik2.. nak jugak nampak cantik mcm akak..=D

Siti Shuhadah said...

kuih tart kak nin..

Siti Shuhadah said...

atau buat satu shawl atas nama kak nin... instant shawl ka...

Siti Shuhadah said...

jual powerbank ka...

Nur Saleha Jayiddin said...

tudung & shawl yeahhh

mardiana abu darin said...

maybe blous or dress. Sbb diana jenis yg kecik molek so susah nak carik saiz blous yang sesuai. org kata..org yg bersaiz kecil senang nak carik baju, sapa kata? kdg2 beli blous kene alter. nak kecikkn bahu..terlabuh pulak..ermm..semua nak dilater. sekian.

IbuKhayra said...

tudung, shawl to match with the pins..

yana2605 said...

Jual Jubah atau dress kak Neena..sbb Jubah or Dress kak neena pakai cantik2..ada yang kak neena alter smpai ia nmpak sgt cantik..

Jan@Afzan said...

Neena,

Jan rasa neena buat what you are best in iaitu baju dan tudung atas jenama & design neena. I believe you have a good taste of clothing. And make sure the collection ada plus size too.. krik2x..

tart nenas boleh juga, tapi that one maybe bila festive sahaja... LEceh kan nak buat...takut kena spend banyak masa dan takde masa..because you re working too.

And one more thing, photography...:D

d'imans bridal couture said...

Saya cadangkan akk jual shawl dan dress.. dan tmbah akk jual makeup drp us..makeup murah2 je cam produk wet n wild, elf, nyx, sambil shoot pic shawl, akak leh jual produk yg mekap yg akk pakai sekali. Kerana Makeup dan wanita xboleh dipisahkan.. hehehehe

Nooriah Abdullah said...

salam kenal dari kaknoor kajol heee memang sama lah

aziekz said...

Sis teruskan business pin2it hijab..dengan mempelbagaikan,memperbanykkan paten,memperbanyakkan promosi,menambah@mencari pemborong..hasilkan pin2it dengan lebih unik,menarik Dan sesuai untuk Kanak2,remaja,dewasa ;), saya percaya dengan kreativiti yang hebat,berbeza,pasti berjaya kerana pin ni sentiasa di pakai bagi berhijab..Dan bagi non muslim, jika cantik pasti dipakai sebagai aksesori tambahan. Juga perlu tingkatkan kualiti, agar pembeli puashati. Dan ikhlaskan dalam ape jua akan lakukan..INSYALLAH, APA yang dilakukan diberkatiNYA.AMEEN

SITI MARIAM SS ABU SALIHU said...

kuih tattttttttttttt

Iza Fiza said...

nak akak jual blouse..mesti cantik2 pilihan akak =)

PinKy MoMMa said...

iols cadangkan kak gonjeng jual souvenir dari hasil tempat kak gonjeng pegi jalan jalan..mcm FM..plate..apa2 jer lah..

sbb tak semua orang dapat gi berjalan jauh jauh ekekeke..sebab kak gonjeng kan ada taste so cari yg cantik2 dan rare..makanya buat album dan jual..gituuuu...sambil2 cuti..sambil buat side income lepas tu pulak..tak gitu..eh pandai sangat iols ni hahaha..

nini said...

baju kanak2 yang kiut miut....=)

zarulfarhana said...

sekarang ni orang suka tiru gaya artis.. artis kn ramai bertudung so.. fesyen tudung apa artis pakai, kita kan nk tiru jgk..

murni nurani said...

salam sis neena...sy suka kalau sis jual blouse,jubah atau dress gaya muslimah..menutup aurat dan selesa..jgn lupa nak yang size besar sbb sy agak besar..haha..note : nak hadiah dari NZ tu..hehe

ifah khairudin said...

- fridge magnet
- baby stuff eg. organics products yang xd kat malaysia

Lan Careno said...

Jual tshirt yg design sendiri punya... kat tshirt tu ade gmbar2 yg diambil sepanjang bercuti... gmbar2 pemandangan yg kebaboom then kat situ selitkan ayat2 yg memberangkan atau romantik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails