COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, December 23, 2014

Pin2it Hijab Pin Year End Sales... Menangi Hadiah Misteri.. Siapa Cepat Dia Dapat!

Ehemm... Ehemmm..

Sekarang nie sana sini dok buat YES - Year End Sales kan? so aku pun tak nak lah ketinggalan meraikan fiesta YES nie! hehehe... so hari nie aku nak buat Year End Sales for my Pin2it online business... stock tak banyak.. so siapa cepat dia dapat ok!







So sesiapa yg berminat nak beli pin2it hijab pin Year End Sales nie, sila email sepantas kilat ke pin2it.neenaanuar@gmail.com ya! Kalau nasib korang baik korang akan dpt hadiah misteri dari pin2it... nak tahu apakah hadiah misteri ituuuu... korang kene beli pin2it dulu then baru tahu apakah hadiah misteri yg bakal korang dpt nanti! hehe..

Berapa org yg layak terima hadiah misteri tersebut??? Ok.. kite biar kan ia kekal menjadi misteri... mungkin customer pertama... mungkin jugak customer yang ketiga.. or mungkin jugak customer yg pertama kedua dan ketiga! ahaha.. so mari lah kita sama-sama di selubungi MISTERIIIIIIIIIIIII!

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nk try la

nini said...

wow...semua cantik2....=D

Lan Careno said...

Bende ni kena serahkan kat my wife... i is x pandai bab2 ni... hehehe...

Mrs Yatie said...

cantiklah awak :)
nak cuba juga la buat sendiri :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails