COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 2, 2014

Akibat Menceburi Online Business!

Tak dinafikan memang enjoy jugak lah buat business online nie! Walaupun secara kecil-kecilan ajer business online macam pin2it aku nie.. tapi seriously macam2 pengalaman yg aku dpt daripadanya!


Dan ini lah akibat nya apabila buat business yg kite suker!


Untitled
Ini lah dia sebahagian dari my own pin collection! Suker sangattttttttttttttt ngan pin2 yg aku jual nie… ahahaha.. boleh gitu??? Sendiri jual sendiri terlebih suke?? Muahahha.. aaahhhh.. lantak lerr… aku suker pasal tu lah aku jual.. kalau aku nak jual bende yg aku tak suker.. nanti apa yg aku jual tu akan rasa kosonggggg jerr kerana takde aliran cinta yg mengalir dlm business yg diceburi itu! Wahhh.. gituuuuuuuu! Ahahaha..


Seriusly now nie aku dah makin rajin pakai shawl.. kalau dulu bukan main pemalas lipas nak lilit2 shawl.. kalau boleh nak pakai instant hijab ajer most of the time.. tapi lepas ade pin2 yg cute nie.. aku jadi motivated pulak nak pakai shawl belit2.. kalau dulu kene tunggu roh terlebih rajin masuk dlm badan… then baru lah rajin nak bershawl bagai.. but now tidak lagi.. kalau boleh tiap2 hari nak pakai shawl sbb suker nak main tukar2 hijab pin yg cute miut nie! Hihi..


Ok lah… hari nie nak release some new collections! Korang dah dpt gaji kan?? hah.. tunggu apa lagi.. korang tak nak ker bergorjes gonjeng ngan pin peniti aku yg gorjes nie? Kalau nak cepat lah.. tunggu apa lagi.. cepat booking pin2it with me ya!


NEW COLLECTIONS


Eiffel Pink Ribbon



Black Bow Ring



Silver LV



JC Crown



SILVER PIN
Price: RM7.90 / pcs (exclude postage)
Postage: RM6 (Semenanjung) / RM10 (Sabah & Sarawak)
To order email me at : pin2it.neenaanuar@gmail.com


Gold Chanel


GOLD PIN
Price: RM10.90 / pcs (exclude postage)
Postage: RM6 (Semenanjung) / RM10 (Sabah & Sarawak)
To order email me at : pin2it.neenaanuar@gmail.com


Ok.. disebabkan nak raya nie.. aku dah restock some previous collections! Let’s check it out ya!


Gold Love 7652




Silver Lips 7724 (done)





Silver Chanel 7700 (done)










Ok for your info, pin Butterfly and LV diamond tu stock adelah tersangat limited! So siapa cepat buat payment.. dia yg akan dpt keh! Again and again I wanna say Thank you so much to you guys yg keep on order pin with me… your continuous support are highly appreciated!


So happy shopping guys! how to order? just email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com yea!


*kiss*

10 comments:

MG schmidt said...

eish! cantiknya!
salu biasa nampak chanel or bunga2 je ..

O'gosh Iskandar said...

mencik tau dia ni...

DYatie said...

Yt pun buat online jugak.
Kecil2lan jugak. Alhamdulillah.

Anis Shafeera said...

allahurabbi sis neena..rase mcm nak nangis tgok stock2 baru..
harapnya...once dh dpt gaji next week..sempat la nk borong pin2 ni sume b4 raye...kalu x nangis air mate darah...huhu

Nurzakiah Hanum said...

sangat cantik

Chekgu Azrine said...

Semua gojes2 tau..

shalimar yusof said...

canteekk...lau kena ngn shawl nehh..naik seri

Farah Rahim said...

cantiknya yag eiffel with pink ribbon tu. ada stok lg ke?

eza said...

Mcm mana nak order utk diri sendiri & utk jual sama..? Saya utk diri sendiri nak yg bangunan eiffel yg ada reben pink dgn yg bunga belian putih ...

NeenaAnuar said...

Hi Eza,

You can email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com to place your order ya! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails