COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, July 3, 2014

Korang Ade Idea Nak Jawab Apa Pada Persoalan Ni Tak?



Seriously I'm speechless!! Kalau lah aku boleh berbuat demikian! Huhuhu... 

Oh... How I wish business kecik aku ni jadik sebesar itu! Hehe..

Btw.. Thank you so much to all of you yg dah menyerang email pin2it aku since semalam... Alhamdulillah aku terharu sgt atas support korang semua! Dah nak licin stock pin aku korang kerja kan! Hahaha..

Insyallah will try my level bestt to reply all your email as soon as possible ya! Again.. Thank youuuuu!!


*KISS*


5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

insyaallah ada rezeki sis
sis leh jual online kan ke sane

O'gosh Iskandar said...

iya..ada buk...namun harus dibeli borongan ya..100 pcs tidak termasuk postage..ngee

Chekgu Azrine said...

Wow..glad..tahniah

nooraini zubir said...

apekah ada?? apekah ada??

kalau bercadang nak agen, let me knoe ya..kite bole market kt shah alam..hehehee...

xoxo,
mrspuex..

Anim Daim said...

k.nina cari lah sorang dropship kat sana.....yg boleh dipercayai untuk uruskan senang sikit...hehhehehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails