COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 18, 2014

Tetiba jer rasa Pening… Dan Nak Pitam!



Rasa macam kene serang ngan ikan pirana.. tu baru sehelai.. ade lagi berhelai-helai! Huhu.. Terkadang dah bosan ngan cara dunia IT.. so guna cara traditional camgini pun best gak… best skit main conteng2…


Anyway, esok last day utk korang order pin peniti pin2it yea! So sesapa yg kot terlepas pandang… leh order lagi skg nie… Insyallah, aku akan buat postage pada hari ahad nie.. so please place your order secepat mungkin yea! Sekali lagi aku ingatkan kalau korang nak bergaya dgn pin gorjes dari pin2it.. make sure korang purchase before hari ahad nie tau.. sbb pos laju close counter tuk penghantaran sebelum hari raya pada hari selasa akan datang nie..! So sapa lambat order.. nasib lah yer! Hihi..






Macam mana nak order? Please email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com

Thank you!

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

hu hu hu, ingatkan apa tadi... terkejut iolss...

MG schmidt said...

ingtkn nk tmbh org bru td :)

BaTiK_PiNk said...

Eh..nampak nama kita kat situ la...huhuhu~

noor sakinah said...

cantiknya pinnnn

Didie Redwan said...

Dd dah terima..tengkiu sis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails