COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 4, 2014

LAST CALL!!!

Yuhuuuuuuuuuuuuu….


Ini adelah panggilan terakhir buat kalian yg ingin membeli my pin2it collections ya!  For your info, insyallah aku akan buat postage by this weekend ya.. kalau tak sempat sabtu.. ahad for sure aku akan buat postage!

-7 PIN STILL AVAILABLE TO PURCHASE-

So incase ade yg nak beli my gorjes pin yg masih available ni… please!! Pleasee!! Pleaseee!!! Email me as soon as possible ya!  Bile korang dah email as soon as possible.. please make payment as soon as possible jugak lepas dpt reply email dari aku! Ahahah.. ye lahh.. for your info.. kesemua pin diatas adelah sgt2 terhad ya!   Pin2 yg lain dah licin diborong oleh pin2it lover! Hehehe…


Disebabkan permintaan yg agak tinggi.. so aku terpaksa implement ‘first come first serve basis’ punyer terms and condition… siapa cepat dia dapat!!  Siapa bayar dulu dia akan dpt pin yg dia nak tu!  tapi make sure email aku dulu utk tahu pin tu ade lagi ke tak yer.. jgn korang pegi bayar mengCadbury buta aje pulak kang!  Buat nya pin takde tak ke parah? Ahahaha…    lagi satu jgn delay payment yer.. kalau korang delay payment.. aku tak dpt nak confirmkan korang punyer booking tu still available or not.. sbb people keep on email aku utk order.. so selagi stock ade ngan aku.. memang aku kata ade.. tapi once dah ade org bayar.. baru lah aku consider pin tu dah terjual pada yg dah membayar! 


So kalau ade diantara 7 pin di atas tu yg korang berkenan.. Cecepat email aku kat pin2it.neenaanuar@gmail.com


Again and again.. from the bottom of my heart… Thank you guys for your continuous support for pin2it!  LOVE you guys mucchy machos! :) 



4 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

tak sabar nak tunggu yg farah order semalam tue sampai.. =D

Farah Waheda Wahid said...

alamak neena, tapi lepas ni ada lagi kannn???

green apple said...

akak selalu nampak orang jual ni, tapi camne cara nak pakai ni?

Didie Redwan said...

neena.. mcm ner nak grab pic channel tu yer.. Dd nakkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails