COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, January 6, 2014

Selamat Tinggal 2013.. Selamat Datang 2014... Thank You & I'm Sorry!

Assalamualaikum and Good Morning my lovelies!

Pheww... almost a week aku tak update blog... ya Allah.. honestly terlalu banyakkkkkkkkkkkkkkk sgtttt things happened in my life sepanjang 2013 yg aku nak update kat sini... tapi......... tak terUpdate-update till today! *sigh* *BIG sigh*

Hari nie dah hari ke 6 di tahun baru 2014... pengalaman hidup sepanjang 2013 banyak lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yg terupdate... huwwwaaaaaaaaaa... memang rasa at times cam dah give up nak update blog sbb aku semacam tak up to date pada si I'm Yourss yg gorjes gonjeng nie!  ade citer yg basi sebulan.. ade citer yg basi 2 bulann.. ade yg 3 bulannn.. ade yg 4 bulannnn... ade yg 5, 6, 7, 8, 9, 10... huuuuwwwwaaaaaaaaaaaa... camne nieeeee??????  Sapa leh tolong akuuuuuuuuuuuu nak update blog nie?????? *nangessssssssssssss*

Mungkin ade yg dah tahu kenapa aku makin kurang kerap update blog sepanjang tahun 2013 yg lalu!  Kalau ade yg tak tahu.. takpe... aku boleh jer bagi tahu lagi dan lagi!  Well.. Sejak bekerja di company baru pada February 2013 yg lalu.. masa utk berblogging memang tersangatttt lahhhh limited! Tu yg entry kat blog pun dah menurun almost 100 entries per year!  In 2012 total entry per year 308... compared to 2013 total entry only 216!

Tahun paling rancak dan paling sakan aku berbloging was in 2010!  in total 553 entries per year!  waktu tu sehari 4 entries aku publish... before lunch 2 entries.. lepas lunch kang lagi 2 entries! memang ligatt benor aku berblogging time tu... haha!  mana tak ligat... kat office lama dulu memang ade access to all social network... so pantang ade time free skit... lajuuuuuuuuuuuu jer aku update blog!  Tapi itu tak bermakna keje tak siap yerr... kerja di dahulukan... berblogging diutamakan... ahahaha... So sekarang biler dah keje kat office baru..  amik obattttt.... No Entry to all social network! So itu lah sebab musabab utama mengapa dan mengapakah aku makin kurang update blog sejak tahun lepas!

Kerja kat office baru skg nie memang sgt challeging!  aku sgt busy... memang takde masa nak relax-relax cam kat company lama dulu!  walaupun masa utk berblogging dah tersangat limited skg nie... aku tetap enjoyyy giler with my new office!  That's why as for now, timing aku berblogging di malam hari... kene siap-siap buat autopublish entry utk keesokkan hari nya! Itu kalau sempat lah.. kalau tak sempat tu yg terkadang takde entry baru... if not paling kokakk kangg aku update lah apa2 thru my iPhone!

Mungkin ade yg tak kisahh pun.. but yet ade jugak yg kisah rupanya biler sehari aku tak update blog!  Diaorg siap message aku bagi tahu yg setiap hari bukak blog aku nie... setiap masa dok refresh in order nak baca entry terbaru dari aku!  aiyakkk... nie yg touching gilerrr nieee!!

Alhamdulillah.. setakat hari nie masih diberi kesempatan utk update blog walaupun sehari satu entry... memang aku sangat2 berterima kasih pada korang semuaaa yg rajin singgah di I'm Yourss nie!  Memang aku tak dinafikan yg skg nie memang aku langsung dah tak reply comments korang kat blog aku nie... honestly rasa bersalah nak mamposss... grrrrrrrrrrrrrrr.. bengang gak ngan diri sendiri sebab rasa cam tak hargai jek komen2 korang tu kan... ye lah nampak cam aku kekwat sgtttt coz tak reply pun komen korang kat aku... uhukk... uhukk... maaf kan aku yerr.. aku bukan kekwat tau.. cuma honestly memang aku tak punya banyak masa lapang nak reply all comments!  Ketahuilah yg aku hargai komen korang dan jugak kehadiran korang walaupun as silent reader kat sini!  Setiap pertanyaan korang akan cuba aku jawab... ade yg tanye itu ini... tapi aku masih belum berkesempatan nak jawab... insyallah will try to find time utk jawab setiap pertanyaan korang... kalau aku tak jawab kat ruangan komen.. aku akan jawab melalui satu entry disini nanti ye!

Diam tak diam... diatas kehadiran dan sokongan korang yg berterusan... genap lah 5 tahun usia I'm Yourss pada 2 Jan 2014 yg lalu!  I'm blessed to have you guys around me... banyak info serta kisah suka duka aku dah kongsikan bersama korang.. insyallah selagi ade rezeki dan kelapangan.. akan aku terus berkongsi segala kisah dan info-info dengan korang semua!  Walaupuunnnnnnnnnnnnnn cerita basi dah berbulan-bulan lamanya... uhukkk... uhuukkkkk... takpe... aku tatappppppppp akan kongsi kan disini nanti ye!  so happy reading all my cerita basi nanti ye! muahahhahaa.....

Last but not least... Me and hubby would like to thank all of you for your doa, good compliments, comments, wishes, supports, guidance, advices & concerns for us! Honestly we feel very humbled and grateful... Sesungguhnya segala yg baik-baik itu datang dariNYA dan segala kekurangan itu adelah dari kelemahan kami sendiri! Semoga kedatangan 2014 ini lebih bermakna buat kite semua dan semoga hubungan ukhwah silatulrahim kite semua terus kukuh dan erat antara satu sama lain! Let's spread lots of love and positive vibes among us! ♥ ♥ ♥



6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

happy new year

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Happy New Year Kak Neena.. ;)

mizzura said...

hi sis nin..samala kiter..basi setahun dua pon ada..mmg paling rnck pon 2010 time tu..huhuh..

anyway happy new year and may you success more in 2014.

Ayang Noorainie said...

loovee to read ur blog, more info dan luvly piccass.. keep on writing sis even tho its 'basi' ..hihi.. sbb yg basi tu sis je rasa, weols baca sume freshh mcm fresh fruit gitu..

regards,
ur silent reader..

Liniey Nor said...

selamat tahun baru kak nina :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

Hye dear..

Naz baru 1st time jengah blog. Happy new year 2014. Samalah kita, naz pun.sejak pindah ke company baru.. jarang dah update blog. balik dah penat. huhuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails