COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, January 16, 2014

33rd Birthday ~ Makan Malam di De Ja Vu Arab!


IMG_9404 copy
Cantikkkkkkkk kannnnnnnnn!!! yes.. memang cantikk and romantis environment tempat makan nie!

Sebelum nombor 33 bertukar jadik 34... baik lah settlekan segala citer basi pada umur 33 nie!  Insyallah mudah mudahan sempat laaa... hahah...

Tahun  lepas 25 April jatoh pada hari bekerja... so takde maknanya nak gie makan-makan kat tempat yg jejauh since kami lakik binik dua-dua pun bekerja on that day.!  Memula tu puas lah jugak fikir.. kat mana laaa nak gie makan malam nie??? bohosan lah pulak kalau nak lepak kat umah je.. nak lah jugak fefeling manjaaaaaaaaaaaa ngan lakikkkk I di hari tua I niehh!!!

IMG_9431 copy
Thank you Bee bawak binik awk yg gorjes gonjeng nie gie makan kat tempat yg ade fefeling arab camgini! heeeeeee....

IMG_9408 copy
Sebab aku pakai baju merah.. so I nak minum air merah... air watermelon juice... sedap!  en.teman punyer air apa entah.. dah setahun punyer citer.. lupa dahhh... ahahahhaa...

IMG_9418 copy
en.teman order Spaghetti Bolognese..

IMG_9423 copy
aku order Chicken Briyani!

IMG_9428 copy
selfie dgn foodstuff adelah normal!

IMG_9429 copy
sib baik adaaaaaaa kawan baik nie... baru lah berselera nak makan! ahaha.. well.. as usual taste makanan arab nie lebih kurang sama jer rasa dia macam makanan2 arab yg lain!  so utk tekak aku just like biasa-biasa aje lah rasanya and tiada yg luar biasanya!

birthday gegirl sibuk berFB & berInsta!

IMG_9442 copy
happy me at the age of 33!

IMG_9444 copy
honeslty restaurant DeJaVu nie memang very cozy and relax utk chillin' out!

IMG_9445 copy
memang best lah utk sessi berlepak santai disini!

IMG_9448 copy
Birthday girl dah ngantok... jom balik! ahaha...

IMG_9452 copy
Restaurant DeJaVu nie terletak di Dataran Jelatek jer!   
Citer birthday aku yg ke-33 nie tidak berakhir disini... masih ade lagi cerita saki baki celebration yg tak seberapa yg akan share kan kat sini nanti!  See ya! *kiss*


7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

antara blog yang wajib anum terjah

Ann@zanyra said...

la..dekat je..tp xpernah perasan pun restoran ni..cantik!boleh try nnti..heheh

deelira@deeliraz said...

cantik jubah akk.. eh! cantik akk hehe :)

dalila said...

bestnye restoran ni..
tp jauh la plak nak gi :'(

Syazwani Mazlan said...

selalu usha blog akak! best!!!

NinaAz said...

klasiknya tmpt diaa. sooo romantic! :)

Mariyam Nabella Ishak said...

Makanan kt Rstoran ni memang sedap..Penah bukak puasa ramai2 2 tahun lepas..

Anyway salu terjah blog akk tiap kali masuk opis..

Nana
http://mummysoffya.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails