COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 2, 2013

Sila Komen Tentang Personaliti Diri Saya!


Last month office aku ade buat team building session which team building nie within project team & client aje..!

So during team building session hari tu.. ade satu segment which lebih kepada macam game lah yg mana kite beri peluang kepada project team members utk describe personality diri kite! Cara nya mudah ajer... Instructor team building memberikan sekeping kertas A4 kepada kite.. kemudian kite tulis nama kite di atas kertas tersebut... kemudian kite tampalkan kertas tersebut dibelakang badan kite... then nanti kite punye project team members akan datang kat belakang kite utk tulis & describe apa² sahaja perkara positif tentang diri kite! Basically ko takkan tahu siapa tulis apa sebab dah sah² kertas tu tertempek kat belakang badan ko.. so confirm ko tak kan tahu siapa komen apa tentang diri ko melainkan ko cammmm dan kenal tulisan team members ko!

Dan utk diri aku... ini lah dia beberapa personality description yg aku dapat dari project team members aku!



Sumpah aku tak bagi sebarang duit rasuah yer! kalau nak bagi pun tak sempat sbb game bermula dgn pantas! huh.. tak sangka baik sungguh hati project team members aku.. nanti nak belanja diaorg nasik lemak sorang sebungkus! muahahahaa... Alhamdulillah... segala pujian bagi Allah!

Itu komen yg positif... belum lagi komen yg negatif... kalau kene bagi komen yg negatif.. mesti ramai yg tulis Garangg.. Garangggg... dan Garangggggggg!! hahahaha...




Ok.. bersempena umur kertu aku yg ke 33 tahun nie.. aku nak panjang kan komen keperibadian aku nie pada korang semua yg mengenali diri kerdil ini... korang boleh jer komen apa korang nak komen... yg positif di alu alu kan.. yg negatif aku malu malu kan! ehhh!!!

Haa.. bile lagi korang nak dpt peluang utk ckp aku nie gonjeng... comot.. suka bercakap kuat-kuat... kulit hitam bak air sarsi... kaki membebel tak berhenti.. bosan baca write up aku yg panjang berjela kat I'm Yourss nie... hah.. cepat komen cepat... So selamat memberi komen secara iklas.. jujur & berhemah yer!

 

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comel dan sangat cute

^*NaNa*^ said...

yg penting gmbr dlm entry2 ni cntik2 belaka...:D...

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

so far sejak sya baca semua entry akak sya rasa akak nie seorang sangat peramah orangnya..very talkative..manja..gonjeng sikit tapi still gojes.. hehehe..;p

cik pelangi said...

da jumpe depan2... x sombong.. sweet sgt...=))))

CaMbEsT said...

>adoreable<

Mila Ahmad said...

friendly n manis like candy ammaaaa ~~ hahaha....

ameris said...

cakap laju mcm peluru... tp suka dgr. kikiki

aan said...

Very happening... suka sangat2 baca n3 akak... keep writing oke...

sweet tooth said...

Stylish! :-)

nurul harnani said...

sy suka baca entry akak. penuh gambar sbb model die cantek (akak ler tu), sangat kuat semangat n x putus asa (bab nk dapat baby) n paling best, entry akak buat sy rasa dekat dgn akak (peramah n jujur)

salam ukhuwah dr nanie :)

Nory Zoulkefle said...

cheerful , gojesss, talkative , friendly

byk lagi sebnarnya...tapi cukuplah 3 dulu...heheheh...

Mimy Hamid said...

eh kebetulan neena aku ada game yang sama macam ni..plan nak buat entry psaal ni gak....sama sgtttttttttttt....jgn ckp aku copycat tau

MiYOKO SuKi said...

sgt gojes orgnye dann peramahh!!!

*akak, sila check msg kt FB*
hihihi

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

sepanjang kenal di blog (kalo kenal saya la hehe) dan baca entry2 akak saya rasa akak seorang yg happy go lucky, tak suka tunjukkan kesedihan di depan orang lain....

jenis suka pendam perasaan..

eh yeke?? =P

mrs puex said...

ahkak gojess...

sekian..:D

Wahidah said...

gojes gonjeng sweet byk cakap tp yg penting baik hati...n caring too..love u sis....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails