COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 30, 2013

SAFI Pembersih Muka dengan Sari Susu Manggis!

*48 Hours Sponsored Sticky Post!*
*Please Scroll Down For New Entry!*


SAFI merupakan satu produk kecantikkan & penjagaan diri dengan jenama Halal No. 1 di Malaysia! Biler dah disahkan Halal.. maka ia sudah semestinya menjadi kegemaran & keselesaan bagi umat Islam utk menggunakan produk ini tanpa was-was kerana ia bebas dari alcohol & gelatin! 

Terkini, SAFI telah pun mengeluarkan satu produk pembersih muka terbaru yg dikenali sebagai...

SAFI MANGGIS 2
SAFI Pembersih Muka Mencerah & Melembap dengan Sari Susu Manggis!

Produk SAFI yg sememangnya terkenal dengan ramuan esktrak semulajadi di dalam setiap produk keluaran nya... kali ini telah pun menggunakan rumusan susu Sari Manggis utk dijadikan formula dalam menghasilkan pencuci muka yg mampu membersihkan kulit wajah dengan berkesan tanpa menghakiskan lembapan semulajadi wajah!

Ok.. yg nie serious best.. sbb kite perlu kekalkan kelembapan kulit wajah kite utk tampak sihat dan muda remaja! And then yg lagi syok bile pencuci muka terbaru nie bukan saja dpt mengekalkan kelembapan kulit wajah kite.. tapi ia jugak mampu mencerahkan kulit wajah kite!! Bestttttttttttt kannnnnnn?? Yess.. It is! Serious best biler dpt pakej secara 2 in 1 camgini! :)

Korang tahu tak apa kelebihan buah manggis? Tak tahu? Ok meh nak bagi tahu..

Manggis kan dikenali sebagai Ratu buah-buahan… biler dah nama nya Ratu… itu bermakna ia ade ciri-ciri kecantikkan luaran dan dalaman! Jadi tak mustahil lah mengapa SAFI memilih manggis sebagai bahan utama di dalam produk pembersih wajah keluaran terbaru nya kali ini kerana ia mengandungi lebih daripada 40 kali anti-oksidan yg dikenali sebagai Xanthone!

Anti-Oksidan nie ade kebaikkan nya yg tersendiri tau…. Antaranya ialah ia lebih baik daripada Vitamin E & C! Ia mampu membantu dan menentang radikal bebas dengan lebih berkesan agar kulit wajah kekal remaja disamping mencerahkannya secara semulajadi tanpa mengeringkan kulit wajah biarpun digunakan beberapa kali!

So utk mendapatkan kulit wajah yg lebih cerah, berseri, lembap dan terus segar kelihat muda remaja.. gunakan lah pencuci muka SAFI Sari Susu Manggis lebih dari sekali dlm sehari.. cam aku biasa cuci muke lebih 2 kali dalam sehari.. 

dan ini lah hasilnya…

Kelihatan awet muda dan berseri-seri kan?? Haha.. aku tak ckp yerrr.. tapi korangg dan koranggg jugak yg selalu ckp aku tak nampak cam dah 33 TAHUN kan??  Forever sweet 20’s gituu! :p
Seriously kalau muke ko dah berlengass dan berminyakk.. cuci lah muka dengan Pembersih Muka Sari Susu Manggis nie.. memang confirm lepas tu wajah terasa lebih segar… kulit menjadi lebih licin, halus & juga lebih anjal! Macam aku bahagian muka yg paling kuat berminyak adelah kat bahagian “T’ Zone (dahi & hidung).. so biler dpt cuci muka ngan pencuci Safi nie.. memang terasa muka sangat refreshing dan wajah terasa begitu bersih sekali! Lagi satu texture dan bau pembersih muka ini yg begitu sweet membuatkan aku rasa kerap nak mencuci muka setiap hari! :D
 
So tunggu apa lagi.. kalau kulit korang sering terdedah dengan cahaya matahari dan mempunyai kulit wajah yg kusam serta tak bermayaa.. maka jangan lupa utk dapatkan Pembersih Muka Sari Susu Manggis SAFI dipasaran sekarang!



Produk ini sesuai utk semua jenis kulit dan ia boleh didapati di sekitar Pasaraya Utama, Pasaraya Hyper dan jugak di Farmasi dengan kadar harga yg sangat berpatutan!  Yang bersaiz 50g tu berharga RM5.50 dan yg bersaiz 100g pula berharga RM9.90!   



For more info.. korang boleh jugak layari official website SAFI di  http://www.safi.com.my/ dan LIKE Facebook SAFI di https://www.facebook.com/#!/SAFI.MY  ...



SAFI... Selamat dan Suci!

Selamat mencantikkan diri luar dan dalam bak seorang RATU guys!  :)

9 comments:

ummi inas said...

ummi pengguna setia produk safi..

Fadth Wan said...

Tak jumpa la. Dh cari kt Watson, Tesco, pacific..smua x jumpa lagi..

Kakizan Omar said...

Selamat dan Suci.. macam2 jer guna .. sib baiklah muka nie tak sensitip.. :D

Nurzakiah Hanum said...

wow bagus nie

Mila Ahmad said...

kalau safi mila cuma guna timun je tak berani nak guna gamat atau manggis nie huhu...

Sue-Rya Qistina said...

kena cuba ni. suka dgn produk safi :)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

kulit muka sya sgt sensitif..takut nak guna sebarangan..so stick dengan yg satu jer..Mary Kay the best! ;p

WAN ADARIAH WAN HASSAN said...

Nak cuba takut plak....

Unknown said...

serius lpas sy pkai pencuci muka ni muka sy makin cerah.. skrg sy dh xpkai krim muka siang atau pon mlm..just guna pencuci safi manggis ni jer..muka dh xberminyak..kwn2 pon tegur..Alhamdulillah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails