COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 21, 2013

Congratulations! Today is My Baby Due Date!

Today is the due date! Tak dpt nak bayangkan mcm mana lah agaknya keadaan ibu diketika ini seandainya kamu Mawaddah Cinta ibu & ayah masih ade bersama-sama kami!

Yg pasti ibu & ayah tak akan berada di sini hari ini.. Kalau ade memang ibu & ayah kamu sedikit mental! :p

Dan yg pasti jugak ayah & ibu tidak akan pernah melupakan kenangan terindah bersama mu! (:
— at Kundasang, Sabah.

Bila yang tertulis untukku...
Adalah yang terbaik untukmu...
Kan kujadikan kau kenangan...
Yang terindah dalam hidupku...

Namun takkan mudah bagiku...
Meninggalkan jejak hidupku...
Yang telah terukir abadi...
Sebagai kenangan yang terindah....

13 comments:

Somel-somel Adliza Azilda said...

Insyaallah, sy doakan Allah akan kurniakan yg terbaik buat kakak cantik n suami.. Teruskan berusaha dan berdoa ye kakak cantik =)

ameris said...

neena, ur baby sangat bahagia di'sana'. semua perancanganNYA.
Insyaallah DIA akan ganti yang lebih baik utk kamu berdua.

cikji said...

sebak saya membacanya,moga2 Tuhan kurniakan kepada kita cahaya mata,aminnn.

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

InsyaAllah k.neena Allah pasti akan bagi yang terbaik utk akak & en.teman..doa banyak2 yer.. ;p

CikPuan FiDa said...

bersabar ye sis.. insyaAllah ade rezeki tu..

Sue-Rya Qistina said...

mudah2an kak neena dan suami dikurniakan anugerah dariNya. yg penting, usaha doa dan tawakal :)

intandayani said...

paham ur situation..sbb dlu pun de wat cmni..smpi skrg pun kt email website tu audate pasal baby..takpe darling insyallah ade rezeki soon k..

~~AzaLea~~ said...

In sha Allah kak neena akan ade rezeki yg lbh baik lps ni..

Nurzakiah Hanum said...

In Sha Allah

Biqque said...

i "feel" you...when my time (so-called due date) comes, i pun tatau how to react...sob sob...

Cik Puan Nurul said...

Sy doakan kita sama2 dpt zuriat ok..insyaAllah. Allah takkan uji hambaNya yg tak tahan diuji.. :)

mrszahrin ekin said...

KENAPA DGN BABY AKAK??

Firdawati Rashidi said...

bersabarlah, pasti ada rezeki allah..insyaallah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails