COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 23, 2013

Excited Mood ~ First Time Dapat Jemputan Dari Nuffnang!

Eheemmm!!! Eheemmm!!!

Serious aku excited!!!

Sorry lah kalau korang rasa aku agak poyo atas perasaan excited itewwwwwww!

But I just can't stop to feel it!

So I'm Sorryyyyyyyyyyyyyy!!!  T_______T

Serious cam tak percayaaaa ajerrr yg Nuffnang bagi invitation nie kat aku sbb aku buat Advertorial Blogbuster tu pun just for fun!





Mula-mula biler dpt invitation nie.. memang aku tak rasa pun nak pegi.. tapi biler terbaca tanggggggg "A competition could win you the Aspire P3 Ultrabook" terusssssssssssssssss rasa melompat nak pergi jugak! hahaha...

Mana tahu kan... rezekiii kot aku boleh menang Ultrabook tu!  so korang doa-doakan lah utk aku yer... Sayanggg korang juta-jutaaa kali! Muuaahhh!!! :D


5 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Bestnya..Gud luck yer nanti..;p

Nurzakiah Hanum said...

bestnya
tahniah

mekchu said...

until now still x dpt tgk video lakonan neena gonjeng lagi.. ada cara lain tak nak tgk semula?

btw, enjoice the event ok.. dan hope dpt bawak balik aspire P3 ultrabook tu :)amin

afrah hana said...

Good luck!! ;)))

Firdawati Rashidi said...

good luck =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails