COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 17, 2013

Aku Kini Seorang Pelakon... Let's Watch My Short Video Clips @ Blogbuster!

Ehemmm.... Ehemmmm.... 

I bukan artis.... tapi I seorang pelakon tempelan aje tau!


Iklan Acer Hybrid Ultrabook sedang bergedik-gedik di ruangan header I'm Yourss!  Syukur alhamdulillah.. tak sangka dpt gak merasa jadik pelakon tempelan secara sendirian berhad di ruangan blog sendiri!  hahaha.. berlakon ngan satu props dan seorang cameraman memang ok laaaa.. cuba kalau kene berlakon macam pelakon di layar perakk.. rasa mauu kerasss kejung aku! hehe..

Anyway... ade lebih kurang 4 short video yg akan keudara di ruangan blog aku nie.! pelakon utama adelah tuan blog.. cameraman adelah suami kepada tuan blog!  haha.. so anda semua di jemput utk menonton short drama yg dilakonkan oleh aku sebagai tuan tanah kehormat di Blog I'm Yourss nie! :p

Kalau nak tengok kesemua iklan yg aku lakonkan.. korang kene referesh sebanyak 4 kali.. rasanya insyallah akan keluar video yg berlainan!  kalau tak keluar.. then refresh lah sampai ko jumpa video yg berlainan! haha.. But then kalau let say korang nak tengok video yg sama secara reply berulang kali.. mana tauu korang tak puas tengok si gorjes gonjeng berlakon... (ayat mengalahkan retis :p) korang boleh aje click kat "Watch Again" button yg ade ade di ruangan iklan tersebut! ^__^

Selamat menonton dan semoga anda terhibur hendaknya! 
*Wahhh.. ayat mengalahkan retis lagi! :p*





8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

O'gosh Iskandar said...

wah...wah..natural gitu...

Mya said...

i pun merasa jugak jadi pelakon kat blog sendiri, tapi i buat satu video je he he..

jemputlah kalau nak tengok http://blogmaya.com

Emma said...

best nyer =D

InaAchik said...

hahahhahaaa... it so u okay!!!
gigih tau aku refresh berkali kali!

PILOT LOVER said...

kak neena.. kita sanggup refresh byk kali sbb nk tgk akak..hahah lawak lah.. btw comel betul tgk akak berlakon.. keep it up :D

Firdawati Rashidi said...

hye, comel & best video tu =)

ShimaShimy said...

Phewitt terbaik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails