COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, May 13, 2013

Borak Santai Laki Bini Di Pagi Hari!

Terkadang bercakap melalui message nie aku rasa ade kenikmatan nya yg tersendiri.. luahan rasa & gurauan melalui mulut dan tulisan ade perbezaan nya... dua-dua pun aku suke!  dua dua pun boleh buat aku feeling! hahaha...


Happy /Monday people! :)

7 comments:

ameris said...

sama mcm kite. kat opis ber sms, ber emel mcm couple. mcm la ptg nnt tak jumpa.

*luahan hati melalui sms ni lain skit kannn...

Mila Ahmad said...

Hei cutelah Neena dgn Nuar :)

Nurzakiah Hanum said...

santai

cik fadh said...

sweet la k.neena dan husband..hope dpt husband yg mcm ni nnt..hehe

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Happy tgk akak dgn en.teman.. ;p

intandayani said...

tau xpe..tu cara kitrg h&w berinteraksi..klo de mslh pun guna sms je..hehe

Firdawati Rashidi said...

sweet giler sis..=)

Loving couple..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails