COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 2, 2013

Siapa pernah pegi bercuti ke Korea? Sila terjah ENTRY INI dengan kadar segera!

Holaaa my beloved readers!!

Eh ade tak sesiapa diantara korang yg dah pernah pegi bercuti ke Korea? Aku nak carik maklumat tentang percutian di Korea pada musim sajli (winter) dan jugak musim luruh (autumn)!

So, kalau korang pernah pegi bercuti ke Korea pada musim main salji dan pada musim main daun luruh… boleh tak korang bagi aku blog link korang kat aku?

If let say.. korang takde blog.. or maybe ade blog tapi tak pernah bercerita pengalaman percutian tu kat blog korang.. apa kata korang email aku kat cute_ena19@yahoo.com !

Jasa baik korang amat lah aku hargai..

Aku sudahi dengan ucapan Terimaaaaaaaaa Kasihhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! (versi Alleycats)

~via iPhone~

17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

belum pernah

Biqque said...

been to korea during autumn :) mmg cun abis! though short visit, i pegi banyak gak la tempat2 wajib pegi hehehe...

here's my links:

http://biqque.blogspot.com/2010/11/incheon-international-airport.html
http://biqque.blogspot.com/2010/11/amiga-motel.html
http://biqque.blogspot.com/2010/11/nami-island-part-1.html
http://biqque.blogspot.com/2010/11/nami-island-part-2.html
http://biqque.blogspot.com/2010/11/war-memorial-of-korea.html
http://biqque.blogspot.com/2010/11/changdeukgung-palace.html
http://biqque.blogspot.com/2010/11/bukchon-hanok-village.html
http://biqque.blogspot.com/2010/11/myeong-dong-market.html
http://biqque.blogspot.com/2010/11/seoul-city-bus-tour.html
http://biqque.blogspot.com/2010/11/insadong.html
http://biqque.blogspot.com/2010/11/nandaemun-market.html

(tgk kaler baju if u nak tau dalam one day, brapa tempat i pegi, so u can do the same la... :) have fun!)

Fazlinil Irma said...

sy pun nak tahu jgak.. :)

sy ada link psal korea.

http://budgettravel2korea.blogspot.com/

moga membantu..

FadMN said...

I pernah pegi time spring je.masa tu baru je abis winter.tinggal takde snow je.hehe

Halimaton Hanafee said...

http://aton84.blogspot.com/2012/10/korea-part-1.html

sy pg ms autumn in my heart..hehe..tp tak tau lah ea dpt membantu ke idak..

Somel-somel Adliza Azilda said...

http://kasihaleeya.blogspot.com/

akak msuk blog kak fillanie..ada vacation dia ke korea kat sidebar.

Mimy Hamid said...

beb aku share blog filla..dia kan pernah gi korea..gambar pun cantik

http://kasihaleeya.blogspot.com/search/label/korea

mrszahrin ekin said...

bukan ada follow blog my journey my life my family ker??dia baru je balik dari negara PSy tu...heheheh

Cik Kamoo said...

Salam Neena,


Nanti rujuk belog Skampung, tuan punya belog nie baru je pergi Korea. Belog dia menarik dan penuh info travel


http://skampung.blogspot.com/2013/04/fly-to-seoul-day-3-off-to-sokcho.html


Harap ia membantu Neena nanti ;=)

Fiza Rauf said...

yeayyy nak tumpang tgk link korea jugak... insha Allah thisyear i will be going to koreaaaa...

nak share dgn neena 1 blog ni pun best... blogger ni suka travel...
I bg link dia pergi korea time winter.. nanti u explore sendiri ye....

http://syarliz.blogspot.com/2013/02/day-2-winter-korea-trip-nami-island.html

lala yusof said...

blogger dr fatin liyana pn pernah gi Korea...

mimie hamdan said...

assalam neena...

saya pun ada... tapi ikut tour agency... hehe...
kot le nak tengok2 jenguk sini yer...

http://mimie-the-wahm.blogspot.com/search/label/KOREA%20DEC%202012

tq..

eKa said...

just for sharing kak neena, saya pergi korea masa peralihan musim, so saya dpt rasa dua musim.winter n autumn... certain place dpt tgk daun yg berwarna merah kuning, certain place tgk salji yg memutih...try la tgk2. tp saya pergi sendiri.tak ikut agen pun

http://saya-suka-pink.blogspot.com/search/label/KOREA

mekchu said...

blog ni http://neenaanuar.blogspot.com/ Dia memang suka travel.. ehhh? pls jgn lempang aiii

babe, sedang mencari2 jugak.. oh wawa tlg membesar dgn segera......

Anim Daim said...

cer akak terjah blog nie
dia memang ada kat korea sekarang nie
leh lah tanya bloger nie
hehhehhe..
dia fasi masa anim kursus dulu

http://aammwa.blogspot.com/

ateh said...

sy nak ke Seoul-Jeju 7-14hb November ni..Autumn..kak neena blehla try jenguk blog ni jomlawatkorea.blogspot.com @ https://www.facebook.com/Muslimtourtokorea

zila said...

Saya sedang menulis pasal korea..saya pegi ni time spring :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails