COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 23, 2013

Sekitar Majlis Aqiqah, Birthday Party & Persidangan Para Blogger!

Asalnya aku memenuhi jemputan majlis aqiqah & birthday party anak² rakan blogger aku iaitu Kak Amy.. tup² siapa sangka majlis itu secara tak langsung telah menjadi medan persidangan para² blogger sudahnya! hahaha..


First time aku jumpa ngan Nadia, Pinky Momma, Mila, Nory & Ieda!



Happy to meet you girls! Korang memang happening.. korang memang sempoi.. eh.. memang semua blogger happening & sempoi kan?? kalau dah namanya blogger... mana penah ade kemaluan utk bergambar sehingga tahap lupa diri.. hehehe.. dah lah kat rumah Kak Amy ramai sedara mara.... matikkkk laa sokak hati jerr buat hal sendiri.. dah ibarat majlis perjumpaan kelab blogger gituu! hahaha..



Aku mintak maapp lah seandainya at first sight aku agak kurang cammm ngan korang berempat yg comel jelita nie.. terima kasih lah banyok² diatas kesudian korang menahan aku tak kasik balik selagi tak amik gambar bersama! kalau tak... mesti kite tak kenal antara satu sama lain dengan lebih rapat lagi.. lagi parah biler korang aim aku budget hotttt alaaaa retis biler melangkah pulang tanpa bertegur sapa ngan rakan² blogger yg lain kannn.. hahahaa...

Sorry lahhh.. aku sejak dah membuzy giler vaviess di office lately nie.. memang masa aku utk berintim-intim dgn kengkawan dunia alam maya nie semakin berkurangan kekdahnya! setakat nie memang aku dah tak berkemampuan nak berblog walking.. nak reply setiap comment yg ditinggalkan di I'm Yourss nie apatah lagi.. yg aku mampu buat setakat nie hanyalah updating my own blog.. ini pun dah cukup hazaabb dah rasanya sbb balik kerja baru amik masa skit utk mengadap blog sendiri.! kalau salah langkah.. entry tak siap... tido menjadi keutamaan! huhu...

Seriously aku happy dan teruja dpt jumpa kengkawan blogger baru di alam nyata! Special thanks to you guys coz selama hari nie sudi menjadi pembaca senyap blog gonjeng kite nie... maluu kite tau..! hahah..

Kannn aku dah kata yg majlis nie dah lebih kepada majlis persidangan para blogger coz entry aku tak bercerita pun pasal majlis akikah & birthday party kan? hahahah.. adoiyaii... nie semua en.teman punyer pasal lah nie... dia boleh plakk malu² ayammm nak amik gambar on that day! end up gambar aku makan kambing dia snap menggunakan instagram aje!  anyway, kalau korang nak tengok more picture during majlis nie berlangsung, sila lah ke blog Kak Amy dan rakan² blogger yg lain tu yer!  (Nadia, Pinky Momma, Mila, Nory & Ieda)



Jadi lah dari takde gambar tengah makan kan? walaupun gonjeng rupe ku.. tapi ketahuilah yg kambing itu tersangatttt lah sedap!! ngan sos barbeque nya.. di tambah pulak dgn coleslaw salad.. uisshh sumpaahhh sedappp!!! memang macam² makanan ade on that day.. dan majority nya sodap² belaka!




lagi best biler kami dihidangkan dgn special homemade Baked Pasta Cheese... oooohhhhhhhhhhsssseeemmmmmmmmmmm sgtttt menu ni ok! air tangan kak Amy memang terbaekk! kalau nak order sila terjah blog beliau okkk! *akak upah promote.. nak satu pasta baked boleh? hahahaa.. :p*



Biler blogger bertemu blogger ini lah jadiknya.. dalam pada nak balik.. tak jugak balik²! haha.. tersangkut di meja makan.. kami rancak berborak... nak² pulak bebudak nie semuanya kaki traveling jugak kekdahnya.. so diaorg dok mintak aku cerita tentang my Sydney trip! kebetulan Nadia akan ke Sydney during this week kalau tak salah aku... so banyak jugak lah bende yg sempat aku share ngan dia hari tu! 

Nadia dok tanyer biler laaaaa aku nak update cerita Sydney kat I'm Yourss nie... adoiiiyaiiii.... memang rasa nak cekik diri sendiri biler mengenangkan gambar² ke Sydney masih belum aku filter lagi.! status terkini aku hanya sempat filter gambar Sydney dari total 1k ke 700 keping skg nie! so bayangkan masih jauh perjalanan aku nak update citer Sydney kat I'm Yourss nie! Sumpahh stress biler mengenangkan perihal ini.. tapi apa lah dayaku... tuntutan kerjaya itu lebih utama.! :(




Apa pun nak ucapkan ribuan terima kasih pada Kak Amy sbb sudi jemput kite laki binik yg gonjeng ini ke majlis kenduri akak sekeluarga... Insyallah ade rezeki nanti kite jumpa lagi ye! ;)

 

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wajah2 ceria

Mila Ahmad said...

kalau cete paal travelling ni memang takkan habes huhuhu...

PinKy MoMMa said...

neena first time jumpa u rasa mcm kagum dengan tenaga bercakap sperti peluru itu hahaha..

laju sungguhhhh...sangat sempoi dan suara suara serak serak seksiii u ;)

heart u bebeh..nnt jumpa lagi ya!

dah buat jg entry pasal ni tak pe kenapa gambar iol disini lebih nampak muda dari kamera sndiri kahkahkah

Mimy Hamid said...

amy jemput aku tak dpt dtg...aku ada team building felda...kalau tak leh jumpa ko gonjeng...lama tak laga pipi

-iLLa- said...

tingginya neena :)

ameris said...

neenaaaa.... tq promot pasta chez tu.
kita xnak bg awk pasta chez tu tp nak bagi sheperd pie, boleh??

Nory Zoulkefle said...

seronok dapat jumpa Neena...
peramahhhh sgt orgnyer..sampai terleka dengar Neena bercerita...
hehehe...

::EIDA:: said...

kohkohkohhh. gila nampak sangat mak jemah tengah bergosip weiiii.. hahahahhaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails